ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρότζερς: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για Γκεζάλ"

Crystal Palace's Max Meyer, left, and Leicester City's Rachid Ghezzal vie for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Leicester City at Selhurst Park Stadium, London. Saturday Dec. 15, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Crystal Palace's Max Meyer, left, and Leicester City's Rachid Ghezzal vie for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Leicester City at Selhurst Park Stadium, London. Saturday Dec. 15, 2018. (Adam Davy/PA via AP) AP

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για τον Ρασίντ Γκεζάλ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο τραπέζι.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τους Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή τους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε να εννοηθεί, μιλώντας στο περιθώριο της κλήρωσης του Champions League, ότι η ομάδα θα έκλεινε τον Αλγερινό και τον Αργεντινό και... τέρμα.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" παλεύουν να ολοκληρώσουν τον δανεισμό ενός άλλου Αλγερινού, του Ρασίντ Γκεζάλ από τη Λέστερ. Την Παρασκευή (30/8) ο προπονητής των "αλεπούδων", Μπρένταν Ρόζτερς, ρωτήθηκε γι' αυτό το θέμα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπόρνμουθ.

Ο τεχνικός από τη Βόρεια Ιρλανδία ανέφερε ότι "δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο τραπέζι" για τον διεθνή εξτρέμ και πως δεν έχει κάτι να προσθέσει. Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός κάνει την... έκπληξη της τελευταίας στιγμής με την απόκτηση του 27χρονου δεξιού εξτρέμ ή μείνει ως όχι.

Πριν από ένα χρόνο ο Κλοντ Πιέλ είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Γκεζάλ στη Λέστερ, η οποία τελικά έδωσε στη Μονακό 14 εκατ. ευρώ και τον αγόρασε. Πέρυσι ο Αλγερινός έκανε 19 συμμετοχές στην Premier League, τρεις στο League Cup και μία στο FA Cup, ενώ σημείωσε τρία γκολ. Ο 27χρονος παραχωρείται ως δανεικός από τις "αλεπούδες", καθώς πλέον ο Μπρένταν Ρότζερς δεν τον υπολογίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ναουέλ η Τενερίφη
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Λοβέρα
Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Μπενζιά - Λοβέρα, σενάρια για Γκεζάλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ