ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ζότα

Benfica's Jota fights for the ball against Leipzig's Konrad Laimer during the Champions League group G soccer match between Benfica and Leipzig at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Jota fights for the ball against Leipzig's Konrad Laimer during the Champions League group G soccer match between Benfica and Leipzig at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο 21χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Μπενφίκα, Ζότα, βρίσκεται σύμφωνα με τη Record στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας, Record, στο φύλλο της Τρίτης (28/4) ο Ζότα.

Ο 21χρονος Πορτογάλος της Μπενφίκα αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως δεξιός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί επίσης και στην αριστερή πτέρυγα των αετών της πορτογαλικής πρωτεύουσας, αλλά κι ως δεύτερος επιθετικός.

Record: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ζότα

Ο Ζότα είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Μπενφίκα. Έχει περάσει από όλα τα κατώτερα ηλικιακά κλιμάκια της ομάδας της Λισαβόνας, με την οποία επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 ματς της Primeira Liga, 2 στο Champions League και από 1 σε Europa League, πορτογαλικό Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν εξτρέμ και δεν είναι απίθανο να βλέπουν το διάδοχο του Ντανιέλ Ποντένσε - ο οποίος μεταγράφηκε κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο στη Γουλβς - στο πρόσωπο του συμπατριώτη του.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ