ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πώς προσεγγίζει ο Μαρτίνς το ματς με την Λαμία

Πώς προσεγγίζει ο Μαρτίνς το ματς με την Λαμία

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (16/12, 19:30) την Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να ενημερώσει τους παίκτες του ότι δεν πρέπει να μείνουν στην πρόκριση επί της Μίλαν. Δεν "έδειξε" 11αδα ο Πορτογάλος.

Μεγάλη πρόκριση την Πέμπτη (13/12) επί της Μίλαν για τον Ολυμπιακό, αλλά την Κυριακή (16/12, 19:30) πρώτος ο Γκιλιέρμε χαρακτήρισε το ματς με την Λαμία "τόσο σημαντικό, όσο αυτό με τους Ιταλούς"...

Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Δεν θα έχει τον Μπαράλες στη διάθεσή της, είναι μία ομάδα που δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό στο γκολ, όμως κατεβαίνει στον Πειραιά για να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπευσε να επαναφέρει άπαντες στην πραγματικότητα. Μετά τον Μαρινάκη που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές το απόλυτο έως το τέλος του πρωταθλήματος, ήρθε και ο Πορτογάλος τεχνικός να αναδείξει στους παίκτες του τη σημασία της αναμέτρησης με την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Άλλωστε, ποτέ δεν ήταν εύκολη η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα μετά από μία ευρωπαϊκή βραδιά.

Θα σας θυμίσουμε απλώς τι έκανε τις τελευταίες τρεις φορές ο Ολυμπιακός. Νίκησε 2-0 την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο και τέσσερις μέρες αργότερα είδε κι έπαθε για να επικρατήσει με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στις καθυστερήσεις με τον Μάνο.

Έριξε "πεντάρα" στην Ντουντελάνζ στο "Καραϊσκάκη" και τρεις μέρες μετά έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Έπαιξε εκπληκτικά για ένα ημίχρονο στην Ισπανία με την Μπέτις, ναι μεν ηττήθηκε 1-0, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σισέ στις καθυστερήσεις και τρία 24ωρα αργότερα επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, μετατρέποντας ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι σε… καρδιοχτύπι.

Τώρα έρχεται η Λαμία στο "πρόγραμμα" του Ολυμπιακού. Μια ομάδα που θα κατεβάσει… πούλμαν μπροστά στα καρέ της. Ο δε Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει πέρα από την Λαμία και τη δική του κούραση από την υπερπροσπάθεια με την Μίλαν.

Ο Μαρτίνς έχει φροντίσει να επισημάνει στους παίκτες του τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κόντρα στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου και να μην πέσει στην "παγίδα" της Λαμίας. Από εκεί και πέρα όμως, δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ετοιμάζει αλλαγές. Δεν θα είναι πολλές πάντως σε σχέση με τη Μίλαν, καθώς δεν θέλει να χαλάσει και τον αγωνιστικό ρυθμό που

έχουν αποκτήσει οι περισσότεροι. Σίγουρα κάποιοι θα πάρουν ανάσες, όμως, ο Μαρτίνς δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ποιους σκοπεύει να ξεκουράσει.

Εκτός από τον Ποντένσε που μένει εκτός λόγω τιμωρίας, είναι ανοικτές τρεις-τέσσερις θέσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ