ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολ Φερνάντες: "Απέρριψα σημαντική πρόταση από τον Ολυμπιακό για την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη"

Boca Juniors Guillermo Fernandez, right, dribbles past Newell's Old Boys Sebastian Lionel Vangione, left, during an Argentina's league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Nov. 15, 2012.  (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors Guillermo Fernandez, right, dribbles past Newell's Old Boys Sebastian Lionel Vangione, left, during an Argentina's league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Nov. 15, 2012. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος, Πολ Φερνάντες, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός του κατέθεσε σημαντική πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά προτίμησε τη Ράσινγκ με γνώμονα την ποδοσφαιρική του εξέλιξη (VIDEO).

Τα ΜΜΕ της Αργεντινής αποκάλυψαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο μέσο από τη "χώρα του τάνγκο", Πολ Φερνάντες.

Ο ίδιος με συνέντευξή του στην " Ole" το Σάββατο (3/11) επιβεβαίωσε ότι είχε σημαντική πρόταση στα χέρια του από τους "ερυθρόλευκους", αλλά επέλεξε την ομάδα της πατρίδας του, Ράσινγκ, γιατί θεώρησε ότι θα βοηθούσε στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

"Ήθελα να επιστρέψω στο Μπουένος Άιρες μετά τη θητεία μου στη Μεντόσα, με τη φανέλα της Γοδόι Κρους. Είχα σοβαρή πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά έβαλα σε προτεραιότητα την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Η Ράσινγκ είναι μια ομάδα, η οποία πάντα παλεύει γι' αυτό και την επέλεξα", υποστήριξε ο Πολ Φερνάντες.

Την τρέχουσα σεζόν μετρά εννιά συμμετοχές με την "ακαδέμια" (παρατσούκλι της Ράσινγκ) - οι επτά εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα - κι έχει πετύχει τρία γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ατλέτικο Ραφαέλα, Ροσάριο Σεντράλ και Μπόκα Τζούνιορς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ