ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέδρο Μαρτίνς, η ήρεμη δύναμη!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι φέρει την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς, όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας του, αλλά και για τις συμβουλές προς τους παίκτες τη στιγμή που όλο το γήπεδο "έβραζε" με τον Σλοβένο διαιτητή.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League με το χθεσινό (23/8) 3-1 επί της Μπέρνλι. Ένας Ολυμπιακός που και στο τρίτο του επίσημο παιχνίδι ήταν ελκυστικός...

Σημαντικό ρόλο πάντως στην εξέλιξη της αναμέτρησης με τους Άγγλους έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε καθοριστική συμβολή στο να βγουν οι παίκτες του φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσουν στη νίκη εναντίον της 7ης ομάδας της περσινής Premier League. Μιας ομάδας που έχει βάλει στο παρελθόν δύσκολα στα μεγαθήρια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από το στήσιμο της ομάδας του και την τακτική που ακολούθησε για να φύγει ο Ολυμπιακός νικητής από την αναμέτρηση, ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε σημαντικό ρόλο και στον πνευματικό τομέα.

Οι ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπήκαν εκνευρισμένοι και οργισμένοι με τις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή. Το πρώτο πράγμα που έκανε λοιπόν ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν τίποτε άλλο από το να τους μιλήσει σαν πατέρας τους.

Τους εξήγησε, λοιπόν, ότι αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και πώς είναι μία τεράστια πρόκληση για τους ίδιους, να κερδίσουν όχι μόνο την Μπέρνλι, αλλά και τον διαιτητή.

Με διάφορες κουβέντες του θέλησε να τους δώσει να καταλάβουν ότι η δουλειά τους δεν είναι να αναλώνονται σε διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι στο δεύτερο ημίχρονο, ότι αυτό που προέχει είναι να στριμώξουν στα σχοινιά τους Άγγλους με το “καλημέρα” και να δείξουν σε όλους ότι θα πρέπει να πάψουν να ασχολούνται με τις διαιτητικές αποφάσεις, γιατί αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ της Μπέρνλι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε η ήρεμη δύναμη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κάτι που το παραδέχονταν επί της ουσίας και οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα χρήματα που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από το Europa League
Σταθερά 14η η Ελλάδα, μείωσε τη διαφορά από την Ολλανδία
Μαρτίνς: "Στο ημίχρονο το πρώτο που έκανα ήταν να ηρεμήσω τους παίκτες μου"
Τα highlights του Ολυμπιακός - Μπέρνλι 3-1 (VIDEO)
Εξαντλήστε τα διαρκείας!
Καμία ήττα για τις ελληνικές ομάδες σε έντεκα ευρωπαϊκά ματς
Ολυμπιακός να τον πιεις στο ποτήρι, 3-1 τη Μπέρνλι
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ