ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League. Το Sport24.gr ελέγχει την απόδοση των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης για την εποχή και νίκησε δίκαια 3-1 τη Μπέρνλι στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League. Το Sport24.gr ελέγχει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους Άγγλους.

Γιαννιώτης: Σταθερή απόδοση από τον Έλληνα πορτιέρε σε όλο το ματς, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τη μεγάλη επέμβαση. Δεν μπορούσε να κάνει πολλά στη φάση του πέναλτι, ενέπνευσε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Ελαμπντελαουί: Ο φετινός Ομάρ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος στη σεζόν και ήταν πολύ καλός απέναντι στους Άγγλους. Στα μετόπισθεν δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, δεν έφαγε φάσεις στην πλευρά του και είχε αντοχές να κατεβαίνει μπροστά και να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα της Μπέρνλι. Μια ακόμη καλή εμφάνιση από τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού.

Μιράντα: Αλάνθαστος πίσω, δεν έχασε μονομαχίες ψηλά, δεν έκανε λάθη και ήταν σίγουρα η πιο πειστική του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχει ακούσει πολλά, έχει εκφραστεί προβληματισμός για την παρουσία του, αλλά ο Μαρτίνς τον πιστεύει και απόψε κέρδισε πόντους.

Βούκοβιτς: Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ είναι ο ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού, αυτός που προσφέρει εμπειρία και ηρεμία στα μετόπισθεν, κατέβαινε και στην αντίπαλη περιοχή όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Ψηλά ήταν ανίκητος, χαμηλά δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, θετικότατη η παρουσία του.

Τσιμίκας: Είναι από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού και αν συνεχίσει έτσι, η θέση στο βασικό σχήμα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Πίσω αξιόπιστος, χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος, με τις γνωστές του "εξορμήσεις" μπροστά, με πνευμόνια αξιοθαύμαστα. Παίζει με αυτοπεποίθηση και έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Καμαρά: Άθελά του συμμετείχε στη φάση του τραβηγμένου πέναλτι της Μπέρνλι στο πρώτο μέρος, αλλά εξιλεώθηκε με το πέναλτι και την αποβολή που κέρδισε στο 59' πριν το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Έδωσε μάχες, έτρεξε πολύ, πάλεψε για μια ακόμη φορά και ο Γκιλιέρμε θα έχει ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού εξαριού.

Μπουχαλάκης: Εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με πανέμορφη κεφαλιά, αλλά και η εν γένει εικόνα του ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Μπουχαλάκης έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει και ότι μπορεί να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ήταν παντού στο γήπεδο, καλός με τη μπάλα στα πόδια, έτρεξε, ήταν μέσα σε πολλές καλές στιγμές του Ολυμπιακού.

Χριστοδουλόπουλος: Είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά λόγω του ότι ο ίδιος έβαλε τον πήχη ψηλά με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, ήταν ένα... κλικ πιο κάτω. Όχι, δεν ήταν αρνητικός, απλά δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού. Ειδικά εν συγκρίσει με τον Ποντένσε, τον Μπουχαλάκη και φυσικά τον Φορτούνη.

Φορτούνης: Φέτος κάνει τρομερές εμφανίσεις και απέναντι στη Μπέρνλι ήταν εκπληκτικός. Γκολάρα με φάουλ, κέρδισε και εκτέλεσε το φάουλ στη φάση του δεύτερου γκολ, σκόραρε και με πέναλτι. Πέρα από τα δυο γκολ και τη μια ασίστ, ήταν σκέτη απόλαυση με τη μπάλα στα πόδια, έβγαλε αυτοπεποίθηση στο χορτάρι, ήταν ηγέτης με τα όλα του. Ο καλός Φορτούνης ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Ποντένσε: Αν είχε καλύτερα τελειώματα, θα μιλάγαμε για τον τέλειο εξτρέμ. Πήρε το φάουλ στο πρώτο γκολ, ήταν μέσα στις περισσότερες καλές στιγμές της ομάδας του, ήταν διαρκής πονοκέφαλος για την άμυνα της Μπέρνλι και έδειξε πως φέτος η θέση του είναι καπαρωμένη αν παίζει έτσι. Όσο μπόι του λείπει, τόσο βιρτουόζος είναι ο Πορτογάλος.

Γκερέρο: Μαχητής όπως πάντα, έτρεχε όπου ήταν η μπάλα, πάλευε με τα αντίπαλα σέντερ μπακ, είχε και μια καλή στιγμή που θα μπορούσε να σκοράρει στο 74' με πλασέ από καλή θέση.

Ανσαριφάρντ: Μπήκε στο 84' αντί του Λάζαρου ο Ιρανός φορ, σε ένα σημείο που είχε "σβήσει" το ματς και δεν πρόλαβε να δείξει όσα θα ήθελε τα λεπτά που αγωνίστηκε.

Φετφατζίδης: Ο "Φέτφα" πέρασε στο 88ο λεπτό στον αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ