ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Ο Μεριά έκανε κάποια λάθη, αλλά είναι μεγάλος παίκτης"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Άρη, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όταν του ζητηθεί, ενώ μίλησε για τους Σισέ και Μεριά, κάνοντας λόγο για υγιή ανταγωνισμό.

Ο 35χρονος στόπερ του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ήταν βασικός στη νίκη (1-2) της ομάδας του απέναντι στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League. Μετά τον αγώνα κόντρα στους κίτρινους, κλήθηκε να σχολιάσει τη δική του παρουσία, αλλά και αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, λέγοντας στη Nova:

"Είμαστε εδώ για να βοηθάμε την ομάδα όταν μας ζητείται. Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στην ομάδα και αυτό βοηθάει. Κάναμε μεγάλη νίκη, δεν πιστεύω ότι θα περάσουν πολλές ομάδες από το Χαριλάου. Μετά την ισοφάριση, θεωρώ ότι ήταν θέμα χρόνου να σημειώσουμε και δεύτερο".

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Παπέ Σισέ που παίζει στην ίδια θέση με εκείνον και πήρε εξιτήριο από τις καθυστερήσεις, είπε: " Είναι σημαντικός για την ομάδα, όλοι είναι σημαντικοί. Όλοι θα πάρουν ευκαιρίες. Ο Παπέ είναι καλό παιδί και βοηθάει και στα αποδυτήρια".

Για τον Γιασίν Μεριά, που είχε κάνει λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια: "Ο Γιασίν έχει τη στήριξη όλων μας. Μπορεί να έκανε κάποια λάθη, αλλά είναι μεγάλος παίκτης και τον έχουμε ανάγκη. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ