ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Πίνο έκανε έξαλλο τον Νικοπολίδη

Όταν ο Πίνο έκανε έξαλλο τον Νικοπολίδη

Ποιος είναι ο λόγος που ο Αντώνης Νικοπολίδης άφησε εκτός αποστολής τον Πίνο και τον έστειλε στην Αθήνα; Η ανυπακοή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Η μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό είχε προκαλέσει πολλές απορίες, όχι τόσο για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του παίκτη, αλλά για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Ο Θεός τον προίκισε με εξαιρετικά ποδοσφαιρικά χαρίσματα, από μικρός έδειχνε ικανός να φτάσει ψηλά, όμως τα λάθη και ο αλλοπρόσαλλος εαυτός του τον κατέστρεψαν και συνεχίζουν να το καταστρέφουν.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός προορισμός πριν από τον Ολυμπιακό ήταν η Γαλατάσαραϊ, στην οποία δεν κατάφερε να στεριώσει και σύμφωνα με την άποψη του Τούρκου δημοσιογράφου, Σερντάρ Καμάτς στο Sport24.gr , ο Κολομβιανός δεν κάνει για μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός.

Πριν απ' όλα αυτά βέβαια, στον Πειραιά γνώριζαν την τρέλα του Χουάν Πάμπλο Πίνο ( διαβάστε αναλυτικά για τα νυχτοπερπατήματά του και σκάνδαλα του παρελθόντος ), όμως επέλεξαν να του δώσουν μια ευκαιρία, μήπως και έχει αλλάξει και στο τέλος αποδειχθεί λίρα εκατό.

Παρόλα αυτά, το πρώτο παράπτωμα του Κολομβιανού άσου με την φόρμα της ομάδας του Πειραιά δεν άργησε να έρθει και να προκαλέσει προβληματισμό. Τι συνέβη όμως στην Κομοτηνή και έφτασε τον Αντώνη Νικοπολίδη στο σημείο να τον γυρίσει στην Αθήνα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δώσει εντολή σε όλους τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ζέσταμα στο παγωμένο στάδιο της Κομοτηνής και άπαντες ακολούθησαν τις οδηγίες του, εκτός από έναν. Τον Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός άσος δεν έδωσε σημασία στον προπονητή του, παρέμεινε με τα ακουστικά και άκουγε μουσική και φυσικά δεν έδειχνε διάθεση να αλλάξει και να ετοιμαστεί για ζέσταμα.

Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε έξω φρενών τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αποφάσισε να κόψει από την αποστολή τον 26χρονο άσο και έδωσε εντολή να επιστρέψει αμέσως στην Αθήνα. Ο 42χρονος μπορεί να μην έχει την απαραίτητη εμπειρία ως προπονητής, όμως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να χαλάσει το κλίμα και τα αποδυτήρια της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ