ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικό: Χωρίς θεατές το Ολυμπιακός - Γουλβς λόγω κορονοϊού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί οριστικά η αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3, 22.00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς. Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αγώνας στο Φάληρο, λόγω κορονοϊού, θα γίνει χωρίς θεατές.

Οριστικά χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/3, 22.00) η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League. Η UEFA ανακοίνωσε επισήμως ότι το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού.

Η ελληνική Κυβέρνηση έκανε γνωστό την Κυριακή (8/3) πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα μας θα γίνονται χωρίς κόσμο για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε εκδώσει εισιτήρια, περισσότεροι από 1000 οπαδοί της Γουλβς είχαν κλείσει κι αυτοί για να δώσουν το παρών στο Φάληρο, αλλά ο κορονοϊός τους χαλάει τα σχέδια.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του κορονοϊού κεκλεισμένων των θυρών θα γίνουν τα παιχνίδια Βαλένθια - Αταλάντα, Χετάφε - Ιντερ και Παρί - Ντόρτμουντ, αναβλήθηκε το Βασιλεία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου, ενώ στην Ιταλία σταματά κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι τις 3 Απριλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: "Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ