ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ζημιά" ύψους 1.000.000 ευρώ από το ματς με τη Γουλβς

Ολυμπιακός: "Ζημιά" ύψους 1.000.000 ευρώ από το ματς με τη Γουλβς
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού SOTIRIS DIMITROPOULOS

Δεν είναι μόνο ότι θα λείψει ο κόσμος από το "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης (12/03, 22.00), αλλά και ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει σημαντικά έσοδα από το ματς με τη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης ( 12/3, 22:00) καλείται να υποδεχθεί τη Γουλβς για τη φάση των 16 του Europa League χωρίς τον κόσμο του. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" από σήμερα το πρωί στις 10, επιστρέφουν τα εισιτήρια που είχαν προμηθευθεί γι’ αυτή την αναμέτρηση.

Δεν είχε ανακοινωθεί το sold out, αλλά εισιτήρια δεν είχαν απομείνει. Και προφανώς δεν είχε ανακοινωθεί, γιατί η Γουλβς δεν είχε δώσει όλα τα εισιτήρια, υπήρχε το σενάριο επιστροφής ενός μικρού αριθμού.

Το βράδυ της Δευτέρας, η UEFA γνωστοποίησε πως το ματς Ολυμπιακός-Γουλβς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό, όπως αναμενόταν, οδηγεί και σε απώλεια εσόδων τους «ερυθρόλευκους». Αν υπολογίσει κανείς τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν δοθεί στην αρχή της σεζόν, είχαν κυκλοφορήσει κοντά στα 10.000 εισιτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές τους, ήταν 40€, 45€, 60€, 70€, 90€, 100€, 120€, 250€ (VIP) & 350€ (VVIP). Τι σημαίνει αυτό; Πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια απώλεια εσόδων κοντά στο 1.000.000 ευρώ!!! Μαζί φυσικά και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που παίρνει ποσοστό από αυτά.

Διπλή ζημιά για τον Ολυμπιακό έτσι, που δεν θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του στην προσπάθεια της πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League, αλλά και οικονομικά ζημιωμένος θα είναι…

Υπολογίστε δε, πως η ζημιά (όπως και για άλλες ομάδες βέβαια) θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ χωρίς την παρουσία κόσμου. Βέβαια, αυτά είναι τα λιγότερα, μπροστά στο θέμα υγείας…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ