ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Λάζαρο με Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (01/03, 19:00), από την οποία απουσιάζουν οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Καφού και Γκιλιέρμε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (01/03, 19:00) στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, o Kαφού που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αλλά κι ο Γκιλιέρμε για λόγους ξεκούρασης. Επίσης, εκτός είναι οι τραυματίες Μπρούνο, Χιλάλ Ελ Σουντανί, αλλά κι ο Μπομπί Αλέν που έχει υποστεί θλάση.

Όσον αφορά στον Φορτούνη, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος επειδή έχασε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει ότι το σχόλιο που έκανε πριν από τον αγώνα με την Άρσεναλ, δεν αφορούσε τον Φορτούνη, αλλά όλη την ομάδα.

Αναλυτική η 21μελής αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Εμρέ Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Δεν μίλησα για Φορτούνη, μίλησα για όλη την ομάδα"
Μασούρας: "Ο προπονητής μάς έχει μεταδώσει το πνεύμα του νικητή"
Ολυμπιακός: Χωρίς ανάσα, βλέπει μπροστά
Europa League: Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Σισέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ