ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιλιέρμε κόντρα στη Ντουντελάνζ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιλιέρμε κόντρα στη Ντουντελάνζ
Τουρέ

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/11) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ (8/11, 22:00).

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/11) ο Ολυμπιακός, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ στο Φαληρικό γήπεδο, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το δεύτερο "κολλητό" τρίποντο στη διοργάνωση, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα τους στο "Benito Villamarín". Την ίδια ώρα στην Ισπανία διεξάγεται η αναμέτρηση Μπέτις - Μίλαν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και λογικά για τον Ολυμπιακό το καλύτερο σενάριο είναι η ήττα των "ροσονέρι" ή έστω ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΕΞΩ ΟΜΑΡ, ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ, ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ - ΜΕΣΑ Ο ΤΟΥΡΕ

Λίγη ώρα μετά το τέλος του προγράμματος της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που υπολογίζει για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε έξω τους Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιλιέρμε, παίκτες στους οποίους θέλει να δώσει ανάσες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (11/11) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Γιαγιά Τουρέ, για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" και την ήττα των ερυθρολεύκων από τον ΟΦΗ. Ο Ιβοριανός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω και ως αλλαγή στη διάρκεια της αναμέτρησης. Μοναδικός καθαρός επιθετικός στην αποστολή είναι ο Άχμεντ Χάσαν (ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα), ωστόσο ο Μαρτίνς δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Αιγύπτιου στο αρχικό σχήμα. Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την θέση του σέντερ φορ.

Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Χάσαν είναι οι 20 παίκτες της αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ