ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ: Στον πάγκο ο Χασάν

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα ρισκάρει ο Μαρτίνς τη συμμετοχή του Αιγύπτιου φορ που τον θέλει φρέσκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Φαβορί ο Λάζαρος για την επίθεση, η πιθανή έκπληξη με Βρουσάι, η επιστροφή Καμαρά και ο Τουρέ

Νέος πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αυριανής (Πέμπτη, 8/11) αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι υποχρεωμένοι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους σε βάρος των πρωταθλητών Λουξεμβούργου, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες πρόκρισης από τους ομίλους του Europa League, αλλά, όπως φαίνεται, θα κληθούν να το κάνουν χωρίς... κανόνι στην ενδεκάδα τους.

Μπορεί ο Αχμέντ Χασάν που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα Αφρικανών που παίζουν στην Ευρώπη να επέστρεψε από τον μυικό τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ, να αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην πολύ απαιτητική αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη που κρίθηκε, μάλιστα, με δικό του γκολ, αλλά αύριο προορίζεται για τον πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλει να τεντώσει το σκοινί με τον Αιγύπτιο και να ρισκάρει πιθανή υποτροπή, οπότε θα πάει με "ψευτοεννιάρι" στην κορυφή της επίθεσης και θα κρατήσει δίπλα του τον Χασάν, τον οποίο θέλει ενεργό και φρέσκο για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ματς στο οποίο είναι πολύ πιθανό το sold out.

Αυτή η σκέψη αναμένεται να πιστοποιηθεί στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, μετά από το τέλος της οποίας θα ανακοινωθούν και οι "εκλεκτοί" για το αυριανό ματς. Σύμφωνα, πάντως, με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να παραταχθεί ξανά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Γιατί;

ΝΑΟΥΕΛ ΚΑΙ ΒΡΟΥΣΑΪ

Επειδή τα είχε πάει καλά στο αντίστοιχο εκτός έδρας παιχνίδι όταν κλήθηκε νωρίς-νωρίς να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκερέρο που θα μείνει για άλλες 15-20 μέρες εκτός δράσης. Επειδή δεν υπάρχει Μάνος στη λίστα της UEFA, αλλά κι επειδή δεν υπάρχει κανείς πιο συμβατός. Είναι πολύ τραβηγμένο το σενάριο να παίξει μπροστά ο Ναουέλ ή ο Βρουσάι.

Με την παρουσία του Λάζαρου στο "κεφάλι" της επίθεσης, πάντως, περιορίζονται οι λύσεις και στα φτερά, με δεδομένο ότι ο Ποντένσε που το όνομά του συζητιέται από χθες στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της Πορτογαλίας, είναι στα κόκκινα και θα χρειαστεί ανάσες ενόψει ντέρμπι. Οι λύσεις για τις πτέρυγες είναι όλες κι όλες τρεις. Ναουέλ, Φετφατζίδη και Βρουσάι. Δύο από τους τρεις θα ξεκινήσουν.

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στην άμυνα. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα άκρα της άμυνας θα πάρουν θέση Τοροσίδης και Τσιμίκας, αντί Ομάρ και Κούτρη. Θέση ως στόπερ διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες και ο Μεριά.

Όσο για τον άξονα, ο Μπουχαλάκης θα μείνει εκτός για να γεμίσει μπαταρίες, ο Καμαρά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, ενώ για τη θέση δίπλα του είναι φαβορί ο Νάτχο. Ο Ισραηλινός μπορεί να πάει και στο "10", αν μείνει στον πάγκο και ο Φορτούνης. Επίσης, ο Τουρέ επειδή έχει χάσει προπονήσεις λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές, αλλά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ