ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το τρίτο γκολ άλλαξε τρεις κατόχους

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε σημείωσε δύο απ' τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού στην επιβλητική νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν, αλλά το δεύτερο γκολ άλλαξε... τρεις κατόχους μέχρι να χρεωθεί τελικά στον Βραζιλιάνο χαφ.

Ο Ολυμπιακός διέσυρε 4-0 της Βικτόρια Πλζεν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπασακσεχίρ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "ερυθρολεύκους" ήταν ο Γκιλιέρμε, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με εξαιρετική κεφαλιά, ενώ σημείωσε και το τρίτο τέρμα με πανομοιότυπο τρόπο.

Ωστόσο, το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου χαφ άλλαξε... δύο κατόχους μέχρι να χρεωθεί τελικά στον Βραζιλιάνο. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Ράντιμ Ρέζνικ και κατέληξε στα δίχτυα του Αλές Χρούτσκα. Αρχικά, επειδή η φάση ήταν δύσκολη, η μπάλα δεν είναι εμφανές αν κοντράρει στον Τσέχο αμυντικό ή στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Η UEFA το χρέωσε ως αυτογκόλ του Ρέζνικ, αλλά ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε πως ο γκολ είναι του Γκιλιέρμε, καθώς η μπάλα έχει πορεία προς τα δίχτυα. Επομένως, ο 29χρονος μέσος ήταν ο σκόρερ των δύο απ' των τεσσάρων τερμάτων των "ερυθρολεύκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Πλζεν 4-0: Διέλυσε τους Τσέχους με μπαλάρα
Ολυμπιακός - Πλζεν: Η κριτική των ερυθρολεύκων
Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες και ώρες των αγώνων με την Μπασακσεχίρ
Ελλάδα: Πέρασε ο Ολυμπιακός, αύξησε τη διαφορά η 15η Κύπρος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ