ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Βαλμπουενά μόλις τελειώσει την καριέρα του

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Βαλμπουενά μόλις τελειώσει την καριέρα του

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε τι θέλει να κάνει μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του. Οι σειρές που παρακολουθεί στο Netflix και η φετινή που είναι "από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου".

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποτελεί μεγάλο όνομα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Το καταλαβαίνει κανείς όχι μόνο με όσα έχει πετύχει στα γήπεδα, αλλά και με τις φορές που έχει κληθεί να δώσει συνέντευξη στη χώρα του, τόσο νωρίτερα στη φετινή σεζόν όσο και αυτές τις μέρες που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Αυτή τη φορά ο 35χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συζήτησε με τη γαλλική ιστοσελίδα Footballogue και μερικά από όσα δήλωσε έχουν αξία. Όπως για παράδειγμα τι σκέφτεται να κάνει μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.

"Το να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που μου αρέσει, αφού είναι η ζωή μου. Το να δουλέψω σε μια ομάδα που θα έχει πραγματικό πρότζεκτ, θα με ενδιέφερε" είπε ο Βαλμπουενά και έγινε πιο συγκεκριμένος: " Ένα πόστο τεχνικού διευθυντή, για παράδειγμα. Αυτό έχω στο μυαλό μου".

Πάντως δεν σκέφτεται να σταματήσει άμεσα: " Αν δείτε τη φετινή σεζόν, είναι μία από τις καλύτερες της καριέρας μου. Έχω αυτή τη θέληση να κυριαρχώ. Μου δίνει ευχαρίστηση να ξυπνάω κάθε πρωί και να πηγαίνω για προπόνηση. Δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσω, νιώθω πολύ καλά".

Ο Γάλλος, από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε τον Ραφαέλ Βαράν έναν από τους πιο δύσκολους αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στον Αθπιλικουέτα της Τσέλσι. Ρωτήθηκε για τις σειρές που βλέπει στο Netflix και απάντησε: " Όπως όλοι, το Casa de Papel. Το τελείωσα σε μια εβδομάδα. Μου αρέσουν επίσης οι σειρά με ναρκοβαρόνους, όπως το "El Chapo".

Ο Βαλμπουενά παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλος υποστηρικτής του Βραζιλιάνου Ρονάλντο και της Μπαρτσελόνα, ενώ όταν του ζητήθηκε να πει μερικές ελληνικές λέξεις, είπε: " Καλή όρεξη, γεια, καλημέρα. Δεν είναι εύκολη γλώσσα τα ελληνικά, αλλά προσπαθούμε...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ