ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το παζλ με Χασάν και Σολδάνο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φράνκο Σολδάνο όπως αναμενόταν έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά (13/1, 17.15) και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Αχμέντ Χασάν βασικό μετά από δύο μήνες!

Δεν προκάλεσε έκπληξη η απουσία του Φράνκο Σολδάνο από την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (13/1, 17.15). Ο Αργεντινός φορ, όπως είχε παραδεχτεί και ο Μαρτίνς στην τελευταία του συνέντευξη, θέλει λίγο χρόνο για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Πόσο χρόνο ακριβώς; Πλησιάζει η στιγμή που θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.

Το πλάνο του Μαρτίνς είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής είτε στο ματς της 17ηςαγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (19/1, 17.15), είτε στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη που πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη 23 του μηνός στο Καραϊσκάκη. Η εικόνα του στον Ρέντη μέσα στην εβδομάδα θα κρίνει αν θα «συστηθεί» στο κοινό του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο ίδιος από την πλευρά του ήθελε να παίξει με το «καλημέρα», ακόμη και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Μαρτίνς όμως τον «φρέναρε». Όχι γιατί δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά επειδή θέλει να δίνει λίγο χρόνο στους «νεοσύλλεκτους» για να εγκλιματιστούν.

Κι επειδή γίνεται μία σύγκριση με τον Γιώργο Μασούρα που έπαιξε κατευθείαν στα Πηγάδια την περασμένη Τρίτη (8/1), θα πρέπει να πούμε ότι α) ο 25χρονος εξτρέμ ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, β) είχε ένα σωρό απουσίες ο Ολυμπιακός στα «φτερά» (Ποντένσε και Λάζαρος ήταν εκτός αποστολής) και γ) έκανε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα από τις 29 Δεκεμβρίου. Αντιθέτως, ο Σολδάνο έχει συμπληρώσει δειλά-δειλά μία εβδομάδα σοβαρής προπόνησης με το υπόλοιπο γκρουπ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (13/1, 17.15) που «καίει» στην παρούσα φάση τους Πειραιώτες, μιας και θέλουν να μπουν με το «δεξί» στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αχμέντ Χασάν μετά από δύο μήνες.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην ενδεκάδα ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου, εκεί όπου έπαθε κιόλας τη ζημιά στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για 50 μέρες. Ο Αιγύπτιος επέστρεψε στη δράση παίζοντας για ένα τέταρτο στην Ξάνθη, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κόντρα στον Λεβαδειακό για να δώσει ο Μαρτίνς λίγο περισσότερο ύψος στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Καμαρά, ίσως χάσει δύο ματς
Super League: H βαθμολογία πριν τα ματς του Big - 4
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ