ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το γράμμα του Βαλμπουενά στο νεότερο εαυτό του

Ολυμπιακός: Το γράμμα του Βαλμπουενά στο νεότερο εαυτό του

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό και... έστειλε γράμμα στο νεότερο εαυτό του, σε ένα ξεχωριστό θέμα που επιμελήθηκε το Olympiacos TV. Απολαύστε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη των Πειραιωτών. Γι' αυτό άλλωστε και οι ερυθρόλευκοι έσπευσαν να τον ανανεώσουν για έναν ακόμη χρόνο, δείχνοντάς του ότι τον πιστεύουν πολύ και θέλουν να πορευτούν μαζί και την σεζόν 2020-21.

Ο ίδιος... έστειλε γράμμα στο νεότερο εαυτό του, σε ένα ξεχωριστό θέμα που επιμελήθηκε το Olympiacos TV. Έδωσε απαντήσεις για πολλά θέματα, μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του, είπε πως μελλοντικά θέλει να γίνει προπονητής και να ασχοληθεί με τα παιδιά και απάντησε για το ποια συμβουλή θα έδινε στον εαυτό του, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Παράλληλα, είπε πως το προσόν που θα ήθελε να έχει από τους νέους παίκτες, είναι η δύναμη και η ταχύτητα, ιδίως σε μεγάλες αποστάσεις, κάτι το οποίο δεν είχε ποτέ του. Όσο για το μότο της ζωής του, είναι το "να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις, να πηγαίνεις πάντα μπροστά".

Επιπλέον, ο Γάλλος ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα και να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και πως του έδειξαν όλοι εμπιστοσύνη, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην εγκωμιάσει τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του σε όλα τα παιχνίδια.

Απολαύστε τον Βαλμπουενά στο Olympiacos TV:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ