ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το γλυκό ποστάρισμα του Πέπε για τη γέννηση της κόρης του

Ολυμπιακός: Το γλυκό ποστάρισμα του Πέπε για τη γέννηση της κόρης του

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Πέπε, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για τη γέννηση της κόρης του, με τον 23χρονο μέσο να ανεβάζει φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram.

O Πέπε ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (οι ομάδες θα παραταχθούν με τα περσινά τους ρόστερ) και το γεγονός αυτό του έδωσε την ευκαιρία στο νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας να πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του.

Ο λόγος του ταξιδιού του μάλιστα ήταν πάρα πολύ σημαντικός, με τον Πορτογάλο μέσο να πηγαίνει στο Γκιμαράες για να βρεθεί δίπλα στη σύντροφό του η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Βαλεντίνα.

Ο ευτυχισμένος Πέπε ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το νέο μέλος της οικογένειας μέσω Instagram Story ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τις δύο αγαπημένες γυναίκες της ζωής του, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

"Αναμφίβολα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, γεννήθηκε το κορίτσι μας που έρχεται να φέρει ακόμα περισσότερη αγάπη στις μέρες μας. Απίστευτη δύναμη που έχετε! Ο πατέρας σου έχει ήδη μια άνευ όρων αγάπη για σένα.

Θα είμαι πάντα εδώ για να σε προστατεύσω για να σε αγαπήσω και για να σε κάνω να μεγαλώσεις και μαζί θα παλέψουμε για την ευτυχία σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ