ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Πέπε

Ολυμπιακός: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Πέπε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου μέσου, Πέπε, από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Τετραετής η διάρκεια της συνεργασίας.

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πέπε. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9) την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου μέσου από τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Ίβηρας είναι προσωπική επιλογή του συμπατριώτη του προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Υπενθυμίζεται ότι είχε έλθει στην Αθήνα και είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ