ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Θλάση ο Λάζαρος, χάνει Ατρόμητο και Μπέτις

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη θλάση και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μπέτις, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Νοκ άουτ από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Ατρόμητο και Μπέτις, αλλά και από αυτό της επόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ υπέστη θλάση στον προσαγωγό στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο τραυματισμός του διεθνή επιθετικού προκαλεί πονοκέφαλο στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει ένα από τα σημαντικότερα όπλα του να τίθενται εκτός μάχης λίγες ώρες πριν από δυο κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Σάββατο ο Χριστοδουλόπουλος θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και να ξεκαθαρίσει και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δεν αποκλείεται αν ο Λάζαρος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά να χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς και να επιστρέψει από το νέο έτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο επιθετικός των "ερυθρόλευκων".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλην του Χασάν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε ένα ακόμη επιθετικό του όπλο, ενώ ο Γκερέρο επέστρεψε μόλις πριν από τρεις ημέρες στις προπονήσεις και αν τελικά συμπεριληφθεί στη 18άδα, θα αποτελέσει απλώς εναλλακτική επιλογή. Κι όλα αυτά την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή ενόψει Γενάρη με τον διεθνή Γιώργο Μασούρα να μετακομίζει από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ