ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Μασούρα από τον Πανιώνιο

Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Μασούρα από τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονο Έλληνα διεθνή εξτρέμ, Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά από τον Ιανουάριο ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ, Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τους "κυανέρυθρους" για την απόκτησή του κι έτσι ο 24χρονος μετακομίζει από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά από τον Ιανουάριο.

Έτσι από την αρχή του νέου έτους (2019), ο Ολυμπιακός θα έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες με το επώνυμο Μασούρας. Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ ήδη ανήκει ο 22χρονος Γιάννης Μασούρας, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη (θερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΛ.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για το "γκελ" που είχε κάνει η πρώτη μεταγραφή των "ερυθρολεύκων" κατά την ερχόμενη (χειμερινή) περίοδο στους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο.

Μόλις πρόσφατα έγινε διεθνής υπό την ομοσπονδιακή τεχνική ηγεσία του Άγγελου Αναστασιάδη κι αγωνίστηκε της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Εσθονίας για το Nations League. Μιλώντας στο Sport24.gr μετά τη λήξη του ματς στη μεικτή ζώνη του ΟΑΚΑ είχε υποστηρίξει ότι ήταν έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ