ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Θέλει τον Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Για την απόκτηση του 28χρονου Ιταλού γκολκίπερ της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Αστέρα κινείται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς έψαχνε ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα μετά τις εξελίξεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Μπορεί ο Ζοζέ Σα να είναι βασικός και η πρώτη επιλογή, αλλά κρίνεται απαραίτητη η παρουσία ενός αξιόπιστου μπακ-απ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ (Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, Sky Sport), οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση του 28χρονου Ιταλού γκολκίπερ της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα.

Είναι ο αδελφός του βασικού γκολκίπερ των "ροσονέρι", Τζανλουίτζι, και γνώριμος στο ελληνικό κοινό. Ο Ντοναρούμα πέρασε από τη Super League, υπερασπιζόμενος την εστία του Αστέρα τη σεζόν 2016-2017.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μίλαν και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Πιατσέντσα και Γκούμπιο. Το 2012 τον απέκτησε η Τζένοα.

Στους "ροσομπλού" της Γένοβας κάθισε μια τετραετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στην Μπάρι. Μετά την ελληνική εμπειρία του στον Αστέρα, επέστρεψε στο Μιλάνο.

Στο δημοσίευμα του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε τον Αντόνιο Ντοναρούμα από το 2017, αλλά ο "γάμoς" είναι πιθανό να γίνει τώρα.

Την τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την ομάδα του Μιλάνου. Ο ίδιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Τζέντα, καθώς συμπεριελήφθη από τον Τζενάρο Γκατούζο στην αποστολή για τον τελικό του ιταλικού Supercoppa με αντίπαλο τη Γιουβέντους (16/1, 19:30, live η εξέλιξη από το Sport24.gr).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ