ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει να στείλει μήνυμα για το νταμπλ μέσω ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μόνος στόχος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Κυριακής (26/6) με την ΑΕΚ είναι η νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συμβιβαστεί, δεν θα χαλαρώσει και θέλει να κλειδώσει το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό της Πέμπτης, επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή και έτσι προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή (28/6) έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση νίκης τους, καθώς ακόμη και αν νικήσει ο ΠΑΟΚ, η διαφορά θα είναι 19 βαθμοί, με έξι αγωνιστικές στα πλέι οφ να απομένουν.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί, δεν θα χαλαρώσει. Στόχος του είναι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, με νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Στο κεκλεισμένων των θυρών μάλιστα ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει με όλα τα ματς μέχρι στιγμής.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν τις απουσίες τους, αλλά στον Ολυμπιακό το βλέπουν και κάπως διαφορετικά αυτό το ματς. Η ΑΕΚ, θα είναι η αντίπαλός τους και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και σίγουρα, όπως έκαναν και με τον ΠΑΟΚ, θα ήθελαν μέσω μιας νίκης στο ΟΑΚΑ να περάσουν ένα μήνυμα για το νταμπλ. Περισσότερο και ψυχολογικό φυσικά, στη λογική ότι δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Ναι, θα είναι ένα παιχνίδι ο τελικός, άλλα χαρακτηριστικά, αλλά ο Ολυμπιακός θα κληθεί να συνεχίσει σε υψηλό ρυθμό γιατί στον… επίλογο της σεζόν, θα τον περιμένει η πρόκληση της Ευρώπης. Δεν είναι ότι θα έχει… αδειάσει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ότι θα έχουν χαλαρώσει οι ερυθρόλευκοι. Το μήνυμα άλλωστε είναι ξεκάθαρο και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από τον Πέδρο Μαρτίνς. Είναι μια χρονιά που πηγαίνει ιδανικά στους ερυθρόλευκους και έχουν πολλά κίνητρα ακόμη μπροστά τους.

Κατάκτηση πρωταθλήματος και μαθηματικά την Κυριακή έτσι, είναι το πρώτο. Και θα ακολουθήσουν Κύπελλο και Ευρώπη. Με την ΑΕΚ άλλωστε, οι Πειραιώτες θα κληθούν να παίξουν τρεις φορές στο επόμενο διάστημα και μάλιστα, θα υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα. Με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη θα είναι το τελευταίο τους ματς για τα πλέι οφ, εκεί που λογικά θα γίνει η στέψη του πρωταθλητή.

Δεν θα είναι τίποτα εύκολο, αλλά στις τάξεις των ερυθρολεύκων θέλουν να πανηγυρίσουν δύο τίτλους απέναντι στην ΑΕΚ στο επόμενο διάστημα και πάνω σε αυτό θα δουλέψει ο Μαρτίνς με τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του ματς της Κυριακής, ο Μαρτίνς θα αποφασίσει το Σάββατο αν θα έχει στην αποστολή τον Ματιέ Βαλμπουενά που παρουσιάζει μια βελτίωση στον τραυματισμό του, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει. Θα τον ξαναδεί το ιατρικό τιμ και θα αποφασίσουν τι θα γίνει, με τον Πορτογάλο προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ