ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με τον Χαντεργκιονάι σύμφωνα με Κοσοβάρο δημοσιογράφο

Burnley's Scott Arfield, left, and Huddersfield Town's Florent Hadergjonaj battle for the ball during the English Premier League soccer match at John Smith's Stadium, Huddersfield, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP)
Burnley's Scott Arfield, left, and Huddersfield Town's Florent Hadergjonaj battle for the ball during the English Premier League soccer match at John Smith's Stadium, Huddersfield, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP) AP

Για συμφωνία Ολυμπιακού - Φλορέντ Χαντεργκιονάι μιλά Κοσοβάρος δημοσιογράφος, που υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Χάντερσφιλντ για την αγορά του 26χρονου δεξιού μπακ.

Τη μεταπήδηση του Φλορέντ Χαντεργκιονάι στον Ολυμπιακό, αν οι Πειραιώτες συμφωνήσουν με τη Χάντερσφιλντ, προανήγγειλε Κοσοβάρος δημοσιογράφος. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, έπαιξε πέρυσι και στην Κασίμπασα με τη μορφή δανεισμού και βρέθηκε στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο όπως αναφέρει ο Αρλίν Σαντίκου του Digitalb/Supersport τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες που διαπραγματεύονται πλέον με την αγγλική ομάδα.

Ο Χαντεργκιονάι είχε 21 συμμετοχές στην Championship και 13 στην τουρκική Super Lig, παίζοντας 1394 και 1142 λεπτά αντίστοιχα. Δύο ασίστ είχε στην Αγγλία και τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Τουν, Λουκέρνης, Γιουνγκ Μπόις και σε ανδρικό επίπεδο θήτευσε στη Γιουνγκ Μπόις, την Ίνγκολσταντ, τη Χάντερσφιλντ όπως προείπαμε και την Κασίμπασα.

Οι Πειραιώτες, πάντως, επένδυσαν ήδη στην εμπειρία του 35χρονου Ραφίνια για τη θέση του δεξιού μπακ, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (22/8 στις 16:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ