ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το ματς πρόκληση με Ερυθρό Αστέρα

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διονύσης Βερβελές μεταφέρει από το Βελιγράδι το κλίμα στον Ολυμπιακό, λίγο μετά την άφιξη της ομάδας για το αυριανό (01/10, 22:00) παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο Βελιγράδι βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι "ερυθρόλευκοι", πέταξαν στις 11:15 από το "Ελευθέριος Βενιζέλος", με προορισμό τη Σερβία και την πόλη του Βελιγραδίου.

Η πτήση διήρκεσε μιάμιση ώρα και με την άφιξή τους οι "ερυθρόλευκοι", μετέβησαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, όπου και θα παραμείνει η αποστολή. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γκερέρο θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου στις 19:15, ενώ στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στο "Μαρακανά".

Με την αποστολή, για το Βελιγράδι, πέταξε και η ομάδα Νέων, η οποία αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για το Youth Champions League.

Χαρακτηριστική και η κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς, λίγο πριν πετάξει η ομάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής, πέρασε και χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες της ομάδας Νέων, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την κίνησή του. Στη συνέχεια, είχε ένα τρίλεπτο τετ α τετ με τον συμπατριώτη του, προπονητή των Νέων, Ρικάρντο Πέρες.

Όπως αναμενόταν, το κλίμα ήταν καλό. Οι παίκτες της ομάδας, περιζήτητοι. Δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες με επιβάτες άλλων πτήσεων, με τον Ζοσέ Σα και τον Ρούμπεν Σεμέδο, να είναι οι πρώτοι στις... προτιμήσεις. Άνετοι οι "ερυθρόλευκοι", δέχθηκαν και τις ευχές για καλή επιτυχία στο Βελιγράδι.

Η ομάδα έχει μπροστά της μια πρόκληση, να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά. Εκπλήξεις δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν στην εντεκάδα. Ενώ ο Μαρτίνς αναμένεται να δείξει βίντεο στους παίκτες του και να αναλύσει κάποια πράγματα για το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα. Κυρίως να εστιάσει στις αδυναμίες που έχουν οι Σέρβοι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ