ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο πλευρό του Μπόμπι Αλέν

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Βροχή" τα μηνύματα στήριξης στον Γάλλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπόμπι Αλέν, ο οποίος θα κληθεί απόψε το βράδυ (22:00) στο Μολινό να υπερασπιστεί τα γκολπόστ αντί του Ζοζέ Σα.

Το μέλλον δύσκολα θα τον έχει στον Πειραιά την επόμενη χρονιά. Και ο ίδιος άλλωστε δείχνει πως θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής. Η μοίρα το έφερε, ώστε ο Μπόμπι Αλέν, να είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο Γάλλος τερματοφύλακας που ήταν στη σκιά του Ζοσέ Σα, δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Απόψε πάντως, θα φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα και θα κληθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να είναι στο Final-8 της Γερμανίας.

Ο Μπόμπι Αλέν πάντως, από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Σα, βλέπει τη στήριξη πολλών. Όχι μόνο γύρω από το σύλλογο, όπου φυσικά τον ντοπάρουν ψυχολογικά ώστε να είναι έτοιμος σε μια τόσο δύσκολη βραδιά. Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού μέσω των social media "σπρώχνουν" τον Αλέν! Ο Γάλλος ξέρει πως είναι ένα ματς καριέρας και είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία του.

Στην τελευταία του επίσκεψη στην Αγγλία πάντως, ήταν πολύ άτυχος! Μια ημέρα πριν το Άρσεναλ-Ολυμπιακός, είχε νιώσει ενοχλήσεις. Είχε υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα στον πάγκο τότε να καθίσει ο Ηλίας Καραργύρης. Ο τραυματισμός του ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε βασικός στην Τούμπα, στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Τότε που τραυματίας ήταν και ο Σα (είχε χτυπήσει στη σκαριά του Μουνιέ στο πρόσωπό του, κόντρα στον Παναιτωλικό). Και τελικά, έπαιξε ο Τζολάκης.

Ο Αλέν θέλει μια καλή εμφάνιση απόψε, τόσο για το σύλλογο φυσικά, όσο και για τον εαυτό του. Είναι μεγάλο το κίνητρο, ειδικά όταν το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει σε άλλη ομάδα τη σεζόν 2020-21.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ