ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκέψεις για δίδυμο Χασάν - Γκερέρο με Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να πάει σε σύστημα 4-4-2 με Χασάν και Γκερέρο στην επίθεση, στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τους Νεοσμυρνιώτες στο "Καραϊσκάκης".

Από τη μία υπάρχουν οι απουσίες των Φορτούνη, Γκιλιέρμε (λόγω τιμωρίας) και του Μπουχαλάκη (κρίθηκε ανέτοιμος). Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει στην αποστολή του Ολυμπιακού τρεις φορ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Φάληρο (2/2, 19.30).

Το γεγονός ότι και ο Μαντί Καμαρά προέρχεται από έναν μικροτραυματισμό, βάζει σε σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωρήσει ακόμη και σε αλλαγή συστήματος.

Ναι μεν με την παρουσία των Φορτούνη και Γκερέρο φαινόταν ώρες-ώρες να μετατρέπει το 4-2-3-1 σε 4-4-2, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κόντρα στον Πανιώνιο ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ένα «καθαρό» 4-4-2, έχοντας δίδυμο στην επίθεση τους Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο κόουτς των Πειραιωτών φαίνεται να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις. Μόνο ο παρτενέρ του Νάτχο αναζητείται, αν θα είναι δηλαδή ο Ανδρούτσος ή ο Καμαρά.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού λοιπόν είναι ο Σα στα γκολπόστ, οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, ο Νάτχο με έναν εκ των Ανδρούτσο ή Καμαρά, οι Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε στα «φτερά», με τους Χασάν και Γκερέρο στην επίθεση.

Η... συνταγή ως προς την τακτική δεν αλλάζει. Ο Μαρτίνς ζητάει από τους παίκτες του να κάνουν ό,τι έπραξαν στα ματς με Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ και στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη. Να... ξεμπερδεύουν γρήγορα με το τρίποντο. Για αυτό το λόγο η πίεση ψηλά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των Πειραιωτών και στο αποψινό παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ