ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτη επιλογή ο Ζιλ Ντίας

Nottingham Forest's Gil Dias, right and Burton Albion's Jamie Allen battle for the ball, during  the fourth round Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest,  at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Nottingham Forest's Gil Dias, right and Burton Albion's Jamie Allen battle for the ball, during the fourth round Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest, at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ζιλ Ντίας, βρίσκεται στην κορυφή τη λίστας του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση του Ολυμπιακού και η συζήτηση με τον νέο τεχνικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάρτιν Ο'Νιλ, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αισιοδοξία για συμφωνία με τη Μονακό.

Το πρωί της Τρίτης (15/1) η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρτιν Ο'Νιλ στην τεχνική της ηγεσία, ως αντικαταστάτη του Αΐτορ Καράνκα. Μια εξέλιξη που απασχολεί έμμεσα και τον Ολυμπιακό!

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ζιλ Ντίας, δεν είχε... μέλλον με τον Βάσκο προπονητή στο τιμόνι των "ρεντς". Θα έχει συζήτηση με τον 66χρονο Βορειοϊρλανδό νέο τεχνικό της ομάδας, αν και δεν φαίνεται ότι κάτι μπορεί ν' αλλάξει σχετικά με το μέλλον του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ίβηρας είναι στην κορυφή της λίστας που έχει ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση στο δεξί "φτερό" της μεσοεπιθετικής γραμμής. Είναι συμπατριώτης του, τον γνωρίζει καλά γιατί δούλεψε μαζί του στη Ρίο Άβε.

Βέβαια, δεν ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ! Στην ομάδα της Championship παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μονακό. Με την ομάδα του Πριγκιπάτου θα κληθεί να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Μέχρι τώρα, οι Μονεγάσκοι δεν τον έχουν εμπιστευτεί, γι' αυτό και τον έχουν παραχωρήσει διαδοχικά με τη μορφή δανεισμού σε Βαρζίμ, Ρίο Άβε, Φιορεντίνα κι εσχάτως τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη γαλλική ομάδα για τον Πορτογάλο.

Ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος εκπροσωπείται από τον συμπατριώτη του πανίσχυρο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, αγωνίστηκε 20 φορές (οι μισές εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) την τρέχουσα σεζόν στην Championship και 3 στο League Cup. Έχει κι αυτό τη σημασία του, καθώς δεν προέρχεται από κενή σεζόν, αλλά με παιχνίδια στα πόδια του.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ