ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προχωράει για Κωστή

Ολυμπιακός: Προχωράει για Κωστή

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Κύπριου αμυντικού χαφ, Ιωάννη Κωστή, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Σε καλό δρόμο είναι η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες από την Κύπρο που ήθελαν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα για τον 19χρονο επιβεβαιώνονται.

Δεν αποκλείεται μέχρι και εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί το deal για τον διεθνή αμυντικό χαφ, για τον οποίο οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, τότε ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για πέντε χρόνια. Ένας από τους όρους που είχε θέσει η Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο, ήταν να παραμείνει στο ρόστερ της γι' αυτή τη σεζόν ο Κωστή, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αποδεκτό εκ μέρους του Ολυμπιακού.

Ο Κωστή (παίζεις στις θέσεις 6-8) είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στην κυπριακή ομάδα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Πρόσφατα έπαιξε βασικός και με τους άνδρες απέναντι στη Ρωσία, για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση με τη Σκωτία αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο.

Ο Ολυμπιακός άπλωσε τα μεταγραφικά του "δίχτυα" στη Μεγαλόνησο και όπως φαίνεται "αρπάζει" έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος στο μέλλον του ενδέχεται να του δώσει αρκετά πράγματα. Μένει να φανεί εάν πράγματι ο Κωστή υπογράψει και γίνει και επισήμως παίκτης των Πειραιωτών. Οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δίνει 400.000-500.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για τον Κωστή, ενώ προβλέπεται να μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα παλεύει για το 50% του Κούτρη
"Δίχτυα" στην Κύπρο για Κωστή ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ