ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα παλεύει για το 50% του Κούτρη

Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα παλεύει για το 50% του Κούτρη

Η Μαγιόρκα συνεχίζει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Λεονάρντο Κούτρη. Η ισπανική ομάδα επιδιώκει να αγοράσει από τον Ολυμπιακό το 50% του διεθνούς αριστερού μπακ, "κολλάει" το θέμα στην οψιόν αγοράς.

Προ ημερών, όταν ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ και ο Λεονάρντο Κούτρης είχε μείνει εκτός, είχατε διαβάσει ότι η Μαγιόρκα συνεχίζει να έχει στο μυαλό την περίπτωση του διεθνούς μπακ.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr είχε ως εξής: " Η ισπανική ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποκτήσει τον Κούτρη, αλλά μέχρι σήμερα η περίπτωσή του δεν προχωρούσε λόγω των χρημάτων που ζητούσε ο Ολυμπιακός. Το σενάριο να επανέλθει πάντως η ομάδα της Primera με νέα, βελτιωμένη πρόταση, δεν πρέπει να αποκλειστεί, παρότι προ ημερών προχώρησε στον δανεισμό του Γκανέζου Λουμόρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Άλλωστε ακόμα αναζητά τον βασικό αριστερό μπακ της νέας σεζόν. Και κάτι ακόμη: Η... μπογιά του Κούτρη στην Ισπανία συνεχίζει να περνά και ίσως να μην είναι μόνο η Μαγιόρκα που καλοβλέπει την περίπτωσή του".

Μερικές μέρες μετά, οι πληροφορίες από το νησί των Βαλεαρίδων Νήσων θέλουν την ισπανική ομάδα να προσπαθεί για την αγορά του 50% του 24χρονου ακραίου αμυντικού. Μέχρι αυτή τη στιγμή η διοίκηση της Μαγιόρκα και αυτή του Ολυμπιακού δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία. Οι συζητήσεις γίνονται για συνιδιοκτησία αυτή τη σεζόν (2019-2020) και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020. Εκεί είναι που "κολλάει" το θέμα. Οι Ίβηρες καθιστούν σαφές ότι δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" αναφορικά με την οψιόν αγοράς.

Θεωρούν ότι επειδή η παραμονή στην Primera Division δεν είναι βέβαιη, ίσως το καλοκαίρι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν τα χρήματα που ζητά η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για την οψιόν. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν, αλλά είναι δεδομένο ότι όσο περνούν οι μέρες και δεν προκύπτει deal, τότε η Μαγιόρκα θα στραφεί στις επόμενες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα. Ο Κούτρης παραμένει αυτή τη στιγμή ο υπ' αριθμόν ένας στόχος και μένει να φανεί πώς θα κυλήσει η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό.

Ο Κούτρης έχει μείνει εκτός 18άδας και στα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα του Πειραιά. Και στα δύο με την Πλζεν, αλλά και σε αυτό με τη Μπασακσεχίρ (δεν ταξίδεψε στην Τουρκία). Πέρυσι έκανε 24 συμμετοχές (21 90λεπτα) με τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι γι' αυτόν είχαν απορρίψει την πρόταση της Τζένοα τον Ιανουάριο του 2018. Τη Δευτέρα (12/8) θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τη ρεβάνς με τη Μπασακσεχίρ στο Φάληρο ( νίκη 0-1 το πρώτο παιχνίδι) και μετά το τέλος της θα γίνει γνωστό αν και αυτή τη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς τον αφήσει εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δίχτυα" στην Κύπρο για Κωστή ο Ολυμπιακός
Με... Φουστέρ κόντρα στη Μπασακσεχίρ
Ολυμπιακός: Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση, κανένα πρόβλημα για Μαρτίνς
Αποκάλυψη για Ματέο Γκαρσία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ