ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Νάτχο καθορίζει την ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του τον Νάτχο ακόμη και για το αρχικό σχήμα, αλλά στις προπονήσεις του Ρέντη δεν έχει δώσει στο... πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Έτοιμος λοιπόν ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19.30). Και το σημαντικότερο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι έχει στη διάθεσή του τόσο τον Μπίμπαρς Νάτχο, όσο και τον Ματίας Ναουέλ, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει με τραυματισμούς από το ματς με την Ντουντελάνζ.

Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος για το ματς με το "τριφύλλι"; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δώσει στο… πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Υπάρχει ωστόσο η αίσθηση μέσω κάποιων δοκιμών που έχουν γίνει ότι ο Νάτχο διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες μία θέση στο αρχικό σχήμα, παρότι υπήρχε όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ και δύο μέρες για τον βαθμό ετοιμότητάς του λόγω του χτυπήματος στον αστράγαλο.

Αν ξεκινήσει λοιπόν ο Ισραηλινός, τότε πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να τον δούμε σε ρόλο "δεκαριού" και τον Φορτούνη να περνάει στα πλάγια (έξω ο Λάζαρος δηλαδή) παρά να παίξει ως "οκτάρι" όπως είχε συμβεί με την Ντουντελάνζ. Δηλαδή να χρησιμοποιηθεί στον ρόλο που του είχε δώσει ο Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη.

Το άλλο σενάριο όμως είναι ο Πορτογάλος τεχνικός να πάει με την ενδεκάδα που είχε εμπιστευτεί στο "Κλ. Βικελίδης". Δηλαδή με τον Σα στα γκολπόστ, τους Ομάρ (δεξιά), Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τον Μπουχαλάκη με τον Γκιλιέρμε (αουτσάιντερ ο Καμαρά), τον Φορτούνη στον γνωστό του ρόλο, τους Ποντένσε και Λάζαρο στα άκρα και τον Χασάν στην κορυφή.

Οι παίκτες πάντως κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο Μαρτίνς δεν έχει "φωτογραφίσει" στο 100% την ενδεκάδα και περιμένουν να τους την ανακοινώσει περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ