ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για Αυστρία ο Σουντανί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλγερινό εξτρέμ ούτε στα φιλικά με τη Λέχια Γκντανσκ και Γιαγκελόνια. Παρότι έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις, ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να ρισκάρει με τον Αλγερινό εξτρέμ.

Ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, παλιούς και νέους, είναι αποφασισμένος να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ακόμη και σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια θα έχει διαθέσιμο στο φιλικό με τη Λέχια Γκντανσκ (Τετάρτη 3/7, 18.00) και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με Πογκόν και Χάποελ Μπερ Σεβά λόγω μικροενοχλήσεων.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προκαλέσει ως τώρα μεγάλες προσδοκίες έστω και από την παρουσία του μέσα από τις προπονήσεις που δεν θα αγωνιστεί ούτε αύριο, αλλά ούτε και στο φιλικό της Παρασκευής με τη Γιαγκελόνια. Πρόκειται για τον Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αφήσει ανθρώπους της ομάδας με ανοικτό το στόμα χάρη στις περίτεχνες ενέργειές του, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στα φιλικά της Αυστρίας. Θα χρειαστούν δηλαδή 5-7 ημέρες, προκειμένου να ντεμπουτάρει σε φιλικό παιχνίδι, είτε απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου (8/7), είτε κόντρα στο Αμβούργο (10/7).

Ο 31χρονος παίκτης δεν πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (2/7). Προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων. Το ίδιο θα γίνει και αύριο, αλλά και στο φιλικό της Παρασκευής.

Κατόπιν συνεννόησης ανάμεσα στο ιατρικό τιμ και το τεχνικό επιτελείο, η ένταξή του σε αγωνιστικό επίπεδο και σε φουλ ρυθμούς δεν θα γίνει βιαστικά. Πέρυσι ως παίκτης της Νότιγχαμ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, έμεινε εκτός δράσης για μήνες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να αποφευχθεί νέο πρόβλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς ούτε θα ρισκάρει, ούτε θα βιαστεί, παρότι ο Σουντανί ως τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, προσφέροντας ορισμένα από τα πιο θεαματικά στιγμιότυπα της προετοιμασίας.

Άνθρωποι της ομάδας, πάντως, υποστηρίζουν ότι μόλις ο αριστεροπόδαρος άσος ρολάρει, βρει την κατάλληλη χημεία με τους συμπαίκτες του και "λυθεί" σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν θα είναι έκπληξη να πάρει φανέλα βασικού. Σε μερικές ημέρες, προφανώς θα διαπιστώσουμε όλοι μας το "γιατί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ