ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είδαμε καλύτερα πράγματα, διορθώσαμε λάθη"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος κόντρα στη Μπερ Σεβά σε σχέση με το πρώτο φιλικό (με την Πογκόν), πως διορθώθηκαν λάθη, ενώ μίλησε για τους Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κλήθηκε να σχολιάσει μετά το 2-2 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά το σκληρό παιχνίδι των Ισραηλινών και απάντησε: "Θέλω να μιλήσω για μπάλα, είχε πολλές διακοπές. Κρατάω τα 20 πρώτα λεπτά, είδαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, βγήκε η ποιότητα των παικτών.

Στο τέλος του πρώτου και στο δεύτερο είχε πολλές διακοπές, ο αντίπαλος έκανε πολλά φάουλ για να μας σταματήσει. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε και δεύτερο, αλλά το έβαλε ο αντίπαλος. Κρατάω τα πρώτα 20-30 λεπτά του ματς".

Ακολούθως ανέφερε για τους Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο που έκαναν ντεμπούτο: "Ο Ραντζέλοβιτς ήταν η πρώτη φορά που ήταν μαζί μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτά τα ματς. Γι αυτό βάλαμε και τον Σεμέδο, ο οποίος είχε μόλις μία ημέρα".

Σε σχέση με το 1-1 με την Πογκόν, ο Πορτογάλος κόουτς έμεινε περισσότερο ευχαριστημένος: "Σε γενικές γραμμές είδαμε καλύτερα πράγματα. Σήμερα διορθώσαμε κάποια λάθη από μεταβίβαση από άμυνα στην επίθεση. Είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας, βοηθά όταν ένας παίζει πίσω από τον επιθετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπερ Σεβά 2-2: Έκαναν σεφτέ Ντουρμισάι, Βαλμπουενά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ