ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ζοζέ Σα και Ρομπέρτο στα ραντάρ της Ατλέτικο σύμφωνα με την "AS"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνεται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Γιαν Όμπλακ, με τους Ζοζέ Σα και Ρομπέρτο να είναι δύο εκ των τριών υποψηφίων στη σχετική λίστα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του νυν τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, αλλά και ενός πρώην των “ερυθρολεύκων”, τον Ρομπέρτο, για αντικαταστάτη του Αντάν, όπως λέει το πρωτοσέλιδο της"AS" και προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιαν Όμπλακ στο δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας της Μαδρίτης.

Όλα αυτά βέβαια και με την προϋπόθεση πως ο Όμπλακ δεν θα πάρει μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι καθώς τα σενάρια που ακούγονται για τη μετακίνηση του είναι αρκετά. Το ρεπορτάζ της "AS" αναφέρει πως ο Ζοζέ Σα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι βέβαιο αν του αρκεί ο ρόλος του εναλλακτικού τερματοφύλακα ενώ το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Από την άλλη ο Ρομπέρτο είναι δεμένος με την Γουέστ Χαμ για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες και είναι αναγκασμένος να βρει ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Ρομπέρτο ανήκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για πέντε χρόνια, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές.

Ο τρίτος υποψήφιος σε αυτή τη μικρή λίστα είναι ο Μάρκο Ντμίτροβιτς της Έιμπαρ, ο οποίος είχε γεμάτη χρονιά φέτος, με 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10clean sheets.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ