ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: Ο Μαρτίνς έκοψε τον Λιβάι Γκαρσία

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν ήταν ποτέ στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό και όταν ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε να τσεκάρει την περίπτωσή του, άναψε "κόκκινο".

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Λιβάι Γκαρσία απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Η περίπτωσή του εξετάστηκε από τους "ερυθρόλευκους", αλλά όπως υποστηρίζουν ουδέποτε ήταν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσέκαρε τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που ανήκει στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και που φαίνεται πως καταλήγει στην ΑΕΚ, αλλά άναψε "κόκκινο".

Προ ημερών είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για την εν λόγω περίπτωση: "Ο Ολυμπιακός την έχει εξετάσει προσεκτικά και σοβαρά την περίπτωση του22χρονου εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και οι αρμόδιοι εκτιμούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό γύρω στα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Ο ακραίος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, ωστόσο, που για όσους τον ξέρουν είναι μπουκαδόρος στο στιλ του Βραζιλιάνου ζογκλέρ Ντάγκλας Κόστα της Γιουβέντους, δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας για τον εξτρέμ, αλλά τουλάχιστον δύο θέσεις πιο κάτω.Πέρυσι σε 33 ματς, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ