ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος του Καμαρά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει την αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς για να έχει ετοιμοπόλεμο τον Μαντί Καμαρά ενόψει των αναμετρήσεων με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ. Ο ρόλος του 22χρονου μέσου είναι κομβικός και υπάρχει εξήγηση.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν βασικός στο ματς του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά από αυτό, ένιωσε ενοχλήσεις και όπως είχε γίνει γνωστό και από τους ερυθρόλευκους θα έμενε εκτός του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για να προφυλαχθεί.

Ο 22χρονος μέσος, δεν ένιωθε και πολύ καλύτερα τις επόμενες ημέρες και ακόμη δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον χρησιμοποίησε και στην αναμέτρηση με την ομάδα Νέων, στο φιλικό που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους έχουν μείνει στο Ρέντη.

Ο Καμαρά κάνει θεραπείες, ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στόχος είναι να επιστρέψει αυτές τις ημέρες. Και έχει έναν επιπρόσθετο λόγο να αγωνιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Βλέπετε ακολουθούν τρία ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ διαδοχικά. Όλα εντός έδρας, για πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Μαρτίνς θεωρεί κομβική την παρουσία του νεαρού χαφ, στη διαχείριση του ρόστερ. Ξέρει πως με τους Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε μπορεί να ισορροπήσει, ξέρει να παίζει δίπλα τους, όποιος και από τους δύο αν προτιμάται και τον θέλει ενεργό. Δεν θέλει να σκέφτεται πως δεν θα είναι έτοιμος γι' αυτά τα ματς, καθώς είναι συνεχόμενα και για τους αμυντικούς μέσους θα έχουν πολύ… τρέξιμο.

Στο φιλικό με τους Νέους, στο πλευρό του Γκιλιέρμε ο τεχνικός του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τον Μπενζιά. Με τη διαφορά ότι στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου ο τελευταίος δεν υπολογίζεται, καθώς αποβλήθηκε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι παίκτης "κλειδί" στον φετινό Ολυμπιακό ο Καμαρά, ακόμη και αν το δίδυμο Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, είναι αυτό που φαίνεται να προτιμά ο Μαρτίνς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Καμαρά, έχει παίξει στα πέντε από τα έξι ματς πρωταθλήματος φέτος.

Στο μοναδικό που δεν αγωνίστηκε, ήταν αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, εκεί δηλαδή που είχε το μυικό πρόβλημα και τέθηκε εκτός πλάνων του προπονητή του. Στο πρωτάθλημα μάλιστα, έχει 343' συμμετοχής, έναντι 285' του Μπουχαλάκη. Ένα δείγμα του πόσο τον πιστεύει ενόψει της διαχείρισης του ρόστερ και ο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ