ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέο επεισόδιο με ΕΠΟ στη σύσκεψη

Ολυμπιακός: Νέο επεισόδιο με ΕΠΟ στη σύσκεψη

Το πρωτόκολλο της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή για ένα νέο επεισόδιο μεταξύ των "ερυθρόλευκων" και της ΕΠΟ.

Την Τρίτη (23/6) ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μιλώντας για ανοργανωσιά, σχετικά με το πρωτόκολλο για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ (24/6, 21:30).

Το πρωί της Τετάρτης (24/6), είχαμε νέο επεισόδιο, κατά την καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη για τον αγώνα. Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σύσκεψη, Κώστας Καραπαπάς, ρώτησε τον παρατηρητή για το ποια ενημέρωση έκανε η ΕΠΟ στη γηπεδούχο ομάδα, σχετικά με το πρωτόκολλο.

Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως ενημερώθηκε η αστυνομία, για να τονίσει ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών πως από την αστυνομία το έμαθαν στον Ολυμπιακό, αλλά είναι υποχρέωση της διοργανώτριας. Όπως για παράδειγμα στο πρωτάθλημα ενημερώνει η Super League για το πρωτόκολλο.

Επιπροσθέτως, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακός ρώτησε τον παρατηρητή για το ποιος αποφάσισε από την ΕΠΟ για το πρωτόκολλο,ποια επιτροπή. Αν ήταν δηλαδή η εκτελεστική, η επιτροπή Κυπέλλου ή η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων, αλλά δεν πήρε κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, καμία από τις τρεις παραπάνω επιτροπές της ομοσπονδίας δεν έχει πάρει απόφαση για το πρωτόκολλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ