ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Χασάν στο αιώνιο ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χασάν EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3, 19:00), με τον Αχμέντ Χασάν να βρίσκεται τελικά ανάμεσα στους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3, 19:00) για την 25η αγωνιστική, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την 23μελη αποστολή της ομάδας του.

Ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος στο ματς με τον Άρη είχε δεχτεί χτύπημα στα πλευρά και του προκάλεσε πρόβλημα στη μέση, είναι ετοιμοπόλεμος και βρίσκεται στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Μαρτίνς ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο διεθνής Αιγύπτιος φορ θα είναι 100% έτοιμος και δεν θα κινδυνεύει να μείνει από... λουμπάγκο στη διάρκεια του ντέρμπι, πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας, ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Μία ή δύο έχει στο μυαλό του και η πρώτη αφορά το αν θα βάλει τον Χασάν ή τον Γκερέρο στην επίθεση και η δεύτερη αφορά το κέντρο της άμυνας. Είτε θα διατηρηθεί το δίδυμο Μεριά, Μιράντα ή θα βγει ο Ρόντερικ για να μπει ο Σισέ ή ο Βούκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ