ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ατομικό και αγωνία για Χασάν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την προπόνηση της Παρασκευής περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Αχμέντ Χασάν που περιορίστηκε σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα. Τι αλλαγές έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς ενόψει ΠΑΟ.

Κορυφώνεται η αγωνία για την παρουσία του Αχμέντ Χασάν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον φορμαρισμένο Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος στην πρωινή προπόνηση (Πέμπτη) αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας κι αν τα καταφέρει, θα ανάψει το πράσινο φως στην τεχνική ηγεσία, ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον αντικαταστήσει ο Γκερέρο, ο οποίος επέστρεψε με γκολ, στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη.

Ο Χασάν δέχθηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής ένα κτύπημα στα πλευρά που του προκάλεσε ενόχληση στη μέση. Θέλει να σιγουρευτεί, λοιπόν, ότι ο διεθνής φορ θα είναι 100% έτοιμος και δεν θα κινδυνεύει να μείνει από... λουμπάγκο στη διάρκεια του ντέρμπι.

Από 'κει και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Μία ή δύο έχει στο μυαλό του.

Για την πρώτη διαβάσατε ήδη. Ή Χασάν ή Γκερέρο. Η δεύτερη αφορά το κέντρο της άμυνας. Ή θα διατηρηθεί το δίδυμο Μεριά, Μιράντα ή θα βγει ο Ρόντερικ για να μπει ο Σισέ ή ο Βούκοβιτς.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΣΙΣΕ

Το σκέφτεται ακόμη, επειδή ένα πιθανό δίδυμο Μεριά, Σισέ δεν του εμπνέει μεγάλη σιγουριά, ενώ ο Σέρβος έχει να παίξει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (βγήκε στο ημίχρονο με ενοχλήσεις) και γενικά δεν έχει ανταποκριθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις στα "μεγάλα" ματς. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες...

Για τη μεσαία γραμμή Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης που συνεργάζονται καλά σε γενικές γραμμές ως δίδυμο, έχουν το προβάδισμα. Ο Καμαρά δεν "πατάει" ακόμη καλά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και το "φοβάται" ενόψει και της κλήσης του στην Εθνική Γουινέας, παρότι έπαιξε μερικά λεπτά ως αλλαγή την προηγούμενη Κυριακή.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, σίγουροι είναι οι Σα, Ομάρ, Κούτρης, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ