ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με προετοιμασία στον Ρέντη για το 2020-21

Ολυμπιακός: Με προετοιμασία στον Ρέντη για το 2020-21

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την άνεση του χρόνου και μετακινήσεων και έτσι αναμένεται η προετοιμασία για τη σεζόν 2020-2021 να πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη.

Η πανδημία άλλαξε για τα καλά τα δεδομένα. Μαζί και το καλεντάρι. Χθες βράδυ μπήκαν στη σέντρα κ αι οι Ισπανοί και σιγά-σιγά,επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα. Βέβαια, υπάρχουν πρωταθλήματα με εκκρεμότητες πολλές αγωνιστικές, μαζί και το ελληνικό. Άλλες εννέα για να ολοκληρωθούν τα playoffs, μαζί ημιτελικοί και τελικός Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι ακόμη πιo δύσκολα στον προγραμματισμό του, λόγω της ρεβάνς με τους Γουλβς. Και αν εκεί καταφέρει και προκριθεί, θα φτάσει μέχρι τέλη Αυγούστου να παίζει σερί.

Στην ομάδα πάντως, κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Όχι μόνο στο μεταγραφικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή, πολλές ομάδες έχουν πάει πίσω το θέμα της προετοιμασίας. Και πως να μην πάει; Μήπως μπορεί να προβλέψει κανείς τι θα γίνεται με τον κορονοϊό τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη; Ποιες πτήσεις και που θα γίνονται; Ποια προπονητικά κέντρα θα καλύπτουν τις προδιαγραφές; Ξενοδοχεία;

Στον Ολυμπιακό, η απόφαση φαίνεται ειλημμένη. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνει μια μετάβαση στη νέα σεζόν μέσα σε λίγες ημέρες. Μια μίνι προετοιμασία, περισσότερο για να ενταχθούν τα νέα πρόσωπα. Φαίνεται και από τα όσα διαρρέουν από την UEFA, πως οι ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα έχουν ελάχιστο χρόνο. Έτσι και ο Ολυμπιακός. Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες θα πάρουν περισσότερες ανάσες τον Αύγουστο, ανάλογα βέβαια που και πότε θα μπει η καθεμία στην Ευρώπη μετά.

Στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" έτσι, φαίνεται πως η προετοιμασία για τη σεζόν 2020-21 θα γίνει στο Ρέντη. Στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, που αναβαθμίζεται συνεχώς. Οι παλιότεροι που έχουν μια άλλη εικόνα για το Ρέντη, σίγουρα σήμερα έχουν κάθε λόγο να θαυμάζουν. Συνεχώς προστίθενται και άλλες υπηρεσίες και όπως είναι γνωστό, στο προπονητικό τους κέντρο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξενώνες για να μείνουν, αρκετά γήπεδα για προπονήσεις και φιλικά αν χρειαστεί, ένα εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνες, πολλές παροχές.

Ο Μαρτίνς είναι θετικός για μια μίνι προετοιμασία στο Ρέντη και σύμφωνα με το πρώτο πλάνο, η μόνη σκέψη για το εξωτερικό, θα είναι αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά, για φιλικά. Αυτά, όμως, θα εξαρτηθούν στο μέλλον και από το πως θα πάνε οι άλλες χώρες με τον κορονοϊό και τι αποφάσεις θα υπάρξουν και για τα δικά τους πρωταθλήματα της περιόδου 2020-21.

Στον Ολυμπιακό καλούνται να αντιμετωπίσουν και αυτή την κατάσταση. Σίγουρα πρωτόγνωρη, αλλά θέλουν να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, καθώς ο στόχος για τη νέα σεζόν με το "καλημέρα" της, θα είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ