ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Γκασπάρ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (01/10, 22:00), με τον Μπρούνο Γκασπάρ να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Πορτογάλου, ενώ αντίθετα, όπως αναμενόταν ο Παπ Αμπού Σισέ είναι εκτός.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν μαζί του στο Βελιγράδι για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπρούνο Γκασπαρ, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο, ενώ εκτός έμεινε ο Παπ Αμπού Σισέ που έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Από εκεί και πέρα, ο Χιλάλ Ελ Σουντανί είναι απών, καθώς δεν βρίσκεται στη λίστα του Champions League.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν στην αποστολή οι Γιασίν Μεριά, Ματιέ Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι πήραν ανάσες στον αγώνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για το Βελιγράδι: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Photo Credits: Euorkinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ