CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γάλλος Μπαστιάν στο Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Referee Benoit Bastien cancels the goal scored by Schalke forward Breel Embolo during a Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Schalke 04 in Turk Telekom stadium in Istanbul, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/str)
Referee Benoit Bastien cancels the goal scored by Schalke forward Breel Embolo during a Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Schalke 04 in Turk Telekom stadium in Istanbul, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/str) AP PHOTO/STR

H UEFA όρισε τον Γάλλο Μπενουά Μπαστιάν να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (01/10, 22:00) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η παράδοση του 36χρονου ρέφερι με τις ελληνικές ομάδες.

Τον Γάλλο Μπενουά Μπαστιάν όρισε η UEFA για να διευθύνει την σπουδαία αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 36χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει τον αγώνα των "ερυθρολεύκων" με τη Μίλαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" την περσινή σεζόν για τους ομίλους του Europa League, στον οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 και πήραν την πρόκριση για τη φάση των 32 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά το παρελθόν έχει διευθύνει επίσης τις αναμετρήσεις Μπιλμπάο - Παναθηναϊκός 1-0 για τα playoffs του Europa League 2017/18 και Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός 1-0 για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2016/17.

Βοηθοί του θα είναι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, στο VAR θα βρίσκεται ο Μπενουά Μιγιό, ενώ βοηθός VAR θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ.

Photo Credits: AP Photo/str

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ