ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μαρτίνς και Τοροσίδης είπαν "ναι" στην παραμονή του Ομάρ

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την επιθυμία τους να δουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να συνεχίζει να φοράει τα ερυθρόλευκα μετά το πέρας της φετινής σεζόν, εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι Πέδρο Μαρτίνς και Βασίλης Τοροσίδης.

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελουί με τον Ολυμπιακό λήγει τυπικά σε λίγες ημέρες και οι φίλοι της ομάδας αγωνιούν για την υπόθεση της παραμονής του ή μη στο μεγάλο λιμάνι, αν και ο Νορβηγός αμυντικός έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα μείνει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για τους Πειραιώτες.

Το τι θα γίνει από εκεί και πέρα και αν θα υπάρχει συμφωνία των ερυθρολεύκων μαζί του για νέο συμβόλαιο παραμένει άγνωστο προς το παρόν, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Βασίλη Τοροσίδη να δέχονται σχετική ερώτηση και να τάσσονται αμφότεροι υπέρ της παραμονής του με δηλώσεις τους στην κάμερα της Nova.

"Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω την παραμικρή επιρροή σε αυτό το θέμα. Δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τον Ομάρ και τον σύλλογο.

Αν με ρωτάτε εμένα αν θα ήθελε να συνεχίσει, φυσικά και θα ήθελε να συνεχίσει. Είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γνωρίζουμε πως είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο μήνες ακόμα και μπορούν να συμβούν όλα", ήταν το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς ενώ ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, επεσήμανε από την πλευρά του:

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) EUROKINISSI

"Αν ήταν στο χέρι μου, εγώ θα ήθελα να μείνει ο Ομάρ στον Ολυμπιακό, εννοείται. Πέρα από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που είναι, που το βλέπει όλος ο κόσμος, πιστεύω ότι είναι και ένας καλός συμπαίκτης, ένα καλό παιδί μέσα στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, θα το σκεφτεί ο ίδιος και η ομάδα. Δεν μπορώ να εμπλακώ στα διοικητικά. Μακάρι να έμενε αλλά αυτά θα τα αποφασίσουν μόνοι τους. Ευχή μου είναι να μείνει αλλά και αν δεν μείνει, όπου να πάει να έχει καλή τύχη γιατί το αξίζει".

Σημειώνεται πως ο Ομάρ αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2014 (έπαιξε για μερικούς μήνες στην Χαλ ως δανεικός) και στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ουσία, γόητρο και πιο κοντά στον τίτλο
Ολυμπιακός: Διπλή "κατασκοπεία" είχε το μενού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ