ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξέμεινε από δεξί μπακ

Ολυμπιακός: Ξέμεινε από δεξί μπακ
Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Περιμένει τον Γκασπάρ και αναζητά λύση ο Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του δεξιού μπακ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, μετά την αποβολή του Ελαμπντελαουί με τον Ατρόμητο.

Δεν είχαν τέλος τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς που είναι πολύ πιθανό να ψάξει λύση ανάγκης για τον αγώνα της Τετάρτης (12/2, 18:00) με τη Λαμία, στη ρεβάνς του 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποβλήθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Όπως έχει δηλωθεί να εκτίσει και την τιμωρία του για μία αγωνιστική (είχε συμπληρώσει τέσσσερις κίτρινες κάρτες), στον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (15/2) με τον Πανιώνιο.

Η επιλογή του Μαρτίνς, θα ήταν ο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος μπακ μπήκε να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο και πήγε αρκετά καλά. Το πρωί της Δευτέρας, όμως, σε μία προσπάθειά του στο διπλό, ένιωσε ενόχληση και έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια! Η επίσημη διάγνωση λέει σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου την Τρίτη. Δύσκολα είναι τα πράγματα και ο Μαρτίνς αναζητεί λύση.

Θα μπορούσε ο Τοροσίδης να είναι αυτή, αλλά μετά τον αγώνα με τη Λαμία ένιωσε και αυτός κάποιες ενοχλήσεις και έτσι δεν δείχνει να προλαβαίνει τη ρεβάνς! Με Ομάρ, Γκασπάρ και Τοροσίδη εκτός πλάνων, ο Μαρτίνς θα κληθεί να βρει άλλη λύση. Θυμίζουμε πως πέρσι, στον αγώνα που η ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό, είχε παρατάξει ως δεξί μπακ τον Κούτρη. Πάλι με προβλήματα τότε...

Τώρα, μια λύση θα μπορούσε να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Έχει ενδιαφέρον πάντως πως θα το αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος τεχνικός που τουλάχιστον είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ