ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καλή μπάλα και +19

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σπίτι του μετά από 94 ημέρες και έχει διπλό στόχο κόντρα στον Άρη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ: καλό ποδόσφαιρο και αύξηση της διαφοράς από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από 94 ημέρες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο σπίτι του. 12 Μάρτη έπαιξε με τους Γουλβς για το Europa League, τώρα έρχεται η ώρα για τον Άρη και το πρωτάθλημα.

Το 45ο δείχνει τυπική διαδικασία και μετά τη χθεσινή απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά του από τους Θεσσαλονικείς στους 19 βαθμούς!

Οι "ερυθρόλευκοι" βέβαια, όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και από τη στιγμή που πέρασαν Φλεβάρη και Ιούνη, δύο φορές από την Τούμπα, τότε άνοιξαν και το δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου...

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

Ο Πέδρο Μαρτίνς σήμερα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Έδωσε το στίγμα του αήττητου στις δηλώσεις του, θέλει έτσι και αυτός το βράδυ απέναντι στον Άρη να δει μια καλή εικόνα. Στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, πάλι σε μια περίεργη ατμόσφαιρα. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", μετά το διπλό στην Τούμπα, έδωσε ένα ρεπό, αλλά κράτησε χαμηλά τους τόνους. Δεν θέλει να εφησυχαστούν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά όταν θα υπάρχουν δύο ακόμη στόχοι. Το Κύπελλο και η Ευρώπη.

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ

Όπως είχαμε τονίσει στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, νοκ άουτ για το αποψινό μας θα ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Το ταξίδι στην Πορτογαλία για την κηδεία της νονάς του, του έδωσε... ρεπό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Θα τον θέλει σίγουρα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου ο Μαρτίνς, το μόνο σίγουρο. Έτσι, σήμερα θα εμπιστευθεί το δίδυμο που έγραψε τη δική του ιστορία στο Emirates, τους Σισέ, Μπα. Ένα δίδυμο που θα δούμε (να είναι καλά φυσικά τότε) και στη ρεβάνς με τους Γουλβς.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΦ

Αν απόψε δούμε και πάλι το σχήμα με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά στα χαφ, δεν θα είναι έκπληξη. Κάθε άλλο. Ο Μαρτίνς τους εμπιστεύεται και το σκεπτικό της χρησιμοποίησής τους, θα έχει να κάνει με την επιστροφή στο ρυθμό. Με αυτούς θα πάει στα ματς των δυσκολιών, έτσι θέλει να τους δώσει ρυθμό μετά τη διακοπή λόγω της καραντίνας. Δεν μετρούν και τα... λεπτά μετά την επιστροφή στη δράση, έτσι είναι απολύτως λογική η σκέψη του Μαρτίνς.

Σε μια τέτοια περίπτωση έτσι, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μπα και Σισέ οι στόπερ, ο Ομάρ δεξιά, ο Τσιμίκας αριστερά. Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά στα χαφ, Βαλμπουενά με Μασούρα στα άκρα και Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ο Μαρτίνς θα ήθελε η ομάδα του να "καθαρίσει" όσο το δυνατόν νωρίτερα το ματς. Στην Τούμπα έστω και στο τέλος, έκανε τις πέντε αλλαγές. Με το σκορ στο 0-1 και όλα ανοιχτά. Ρίσκαρε, δεν είχε θέμα. Σήμερα, το ιδανικό σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να δώσει το ρυθμό του, να σκοράρει και ο Πορτογάλος κόουτς με τη σειρά του, να χρησιμοποιήσει και περισσότερους παίκτες. Ψάχνει μέσα από αυτά τα ματς να δει όσο το δυνατόν περισσότερους να αγωνίζονται, έχει μια λογική αυτό και λόγω της καραντίνας. Είναι στο μυαλό του και το αήττητο, είναι, όμως, και το να παίξουν πιο πολύ όλοι...

ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΑΡΗ

Οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς, έχουν την πλήρη ανάλυση του Άρη. Και μαζί, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σε μεγάλη εκτίμηση το σημερινό αντίπαλο. Πιστεύει πως είναι ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους, που έχει παίκτες με ποιότητα και το ρόστερ του άλλωστε, το έχει αναλύσει για τα καλά. Κάπως έτσι είχε μπει και στη λίστα των Πειραιωτών ο Σάσα. Γι'αυτό και σήμερα θα απαιτήσει σοβαρότητα και προσοχή στο στόχο από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει και τις εντυπώσεις μαζί του. Όλα του πηγαίνουν καλά, γιατί να μη συνεχίσει έτσι; Και το σημερινό, θα αποτελεί το δεύτερο κομμάτι του παζλ των πλέι οφ...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ