ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Και η Σάκκαρη στο πλευρό του με Ερυθρό Αστέρα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι Ολυμπιακός και δεν το κρύβει. Η Μαρία Σάκκαρη, το κορίτσι που μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν ανεβάσει το ελληνικό τένις για τα καλά, είναι οπαδός του Ολυμπιακού και δεν χάνει ευκαιρία να δει την αγαπημένη της ομάδα.

Η 24χρονη τενίστρια, θα είναι το βράδυ (22:00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Να θυμίσουμε πως η Σάκκαρη, είχε βρεθεί και τον Σεπτέμβρη στο Καραϊσκάκη, όταν είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Τότεναμ, που είχε λήξει ισόπαλη 2-2.

Οι υποχρεώσεις της είναι πολλές. Νούμερο 23 πλέον στην κατάταξη, όταν έχει το χρόνο, θα βρεθεί δίπλα στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο στην ομάδα ποδοσφαίρου, φέτος πήγε και στο ΣΕΦ για να δει αγώνα της EuroLeague. Το ματς των Πειραιωτών με τη Βαλένθια για την ακρίβεια.

Γουστάρει Ολυμπιακό και χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτησή της στο Instagram, τον Ιανουάριο του 2019. Τότε, σε τουρνουά της στην Αυστραλία, είχε συναντήσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Είχε φωτογραφηθεί με τον Σουηδό πρώην στόπερ των ερυθρολεύκων και δεν είχε κρύψει τη χαρά της. Εδώ πιτσιρικά όταν ήταν, σε σουίτα του Καραϊσκάκη φωτογραφία είχε βγάλει και με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ήταν το 2006, όταν ο Αργεντίνος άσος είχε βρεθεί στη φιέστα του Ολυμπιακού. Η 11χρονη Μαρία τότε, με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε φωτογραφηθεί μαζί με αυτή την μεγάλη μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

Ολυμπιακός: Και η Σάκκαρη στο πλευρό του με Ερυθρό Αστέρα

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ