ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Κ19: Ήττα 1-0 από την Τότεναμ

Ολυμπιακός Κ19: Ήττα 1-0 από την Τότεναμ

Η Κ19 του Ολυμπιακού ηττήθηκε 1-0 από την Τότεναμ στο προπονητικό κέντρο των "Σπερς", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Youth League. Έμειναν στον βαθμό οι "ερυθρόλευκοι".

Η Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε με αξιοπρέπεια στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στον αγώνα για την 5η αγωνιστική του Youth League.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη λύγισαν με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 59ο λεπτό ο 17χρονος Ιρλανδός φορ Τρόι Πάροτ, ο οποίος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και η Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 17' με τον Αρσενίδη, αλλά η Τότεναμ ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων", Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η Τότεναμ έφτασε τους επτά βαθμούς στον όμιλο, ενώ οι Πειραιώτες έμειναν στον έναν, που είχαν κατακτήσει στην πρεμιέρα με τους Λονδρέζους στο Ρέντη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκούδης (76' Ασλανίδης), Βοΐλης (76' Μπουλάρι), Μαρτίνης, Αρσενιάδης (65' Τσέλιος), Φέκκας (84' Ντότης), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Σουρλής (76' Κατσαβάκης).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Τζον ΜακΝτέρμοτ): Ολουβαγιέμι, Εγιόμα, Σίρκεν, Μπάουντεν (85' Ποτσετίνο), Μπινκς, Γουόλκοτ, Μάρκαντεϊ (70' Μαγκομά), Όκλεϊ-Μπουθ, Πάροτ (92' Ρίτσαρντς), Γουάιτ, Μπένετ.

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-1

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-1

Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-4

Μπάγερν - Ολυμπιακός 6-0

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ