ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρόκριση φέρνει Μπενζιά κι έναν ακόμη ενόψει Μπασακσεχίρ

Ολυμπιακός: Η πρόκριση φέρνει Μπενζιά κι έναν ακόμη ενόψει Μπασακσεχίρ

Εφόσον όλα πάνε καλά για τον Ολυμπιακό με την Πλζεν, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του Μπενζιά. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια και για έναν ακόμη κεντρικό μέσο. Η πρόκριση βάζει στο ταμείο γύρω στα 8.000.000 ευρώ.

Το... δώρο της πρόκρισης περιμένει απόψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο... πάρτι που θα στηθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" από περίπου 30.000 φίλους του Ολυμπιακού. Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" έχει σήμερα γενέθλια (κλείνει τα 52) και δεν περιμένει κάτι καλύτερο από τη νίκη σε βάρος της Πλζεν που θα εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όπως υπογράμμισε χθες (29/7) και ο Πέδρο Μαρτίνς, πιθανή επιτυχία στην αποψινή ρεβάνς (21.30, NS2) θα είναι ό,τι καλύτερο και για τον κόσμο που έχει στηρίξει δυναμικά από πέρυσι τη νέα προσπάθεια, αλλά και για τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, με τη διοίκηση να ετοιμάζει περαιτέρω προσθήκες ενόψει Μπασακσεχίρ.

Δεδομένη, αν όλα πάνε καλά με τη Βικτόρια, θεωρείται η απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός... Φορτούνης που ανήκει στη Λιλ, όπως παραδέχθηκε και ο ατζέντης του, μιλώντας αποκλειστικά στο Sport24.gr, είναι έτοιμος να μετακινηθεί στον Πειραιά με ετήσιο δανεισμό.

Πρόκειται για προικισμένο μπαλαντέρ, ο οποίος αν προσαρμοστεί σωστά, θα προσφέρει στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά και στο γκολ. Να θυμίσουμε ότι ήταν και πέρυσι συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Φενέρ, όπου, επίσης, έπαιξε ως δανεικός.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια και για έναν ακόμη κεντρικό μέσο, με τον Μπριάν Νταμπό (27) της Φιορεντίνα να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά όχι ο μόνος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κι άλλες λύσεις στο μυαλό του για να καλυφθεί σωστά το κενό του Νάτχο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ θα είναι γύρω στα 8.000.000 ευρώ, πέρα απ’ όσα θα διεκδικήσει από δω και πέρα η ομάδα, με φόντο τους ομίλους του Champions League. Είναι καθοριστικό, λοιπόν, να γίνει απόψε σωστά το πρώτο βήμα, ώστε να υπάρξει και η κατάλληλη συνέχεια...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ