ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πραντέ στο Sport24.gr: "Πουλάμε, δεν δανείζουμε Νταμπό"

Πραντέ στο Sport24.gr: "Πουλάμε, δεν δανείζουμε Νταμπό"

Ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, μίλησε στο Sport24.gr για τον Μπριάν Νταμπό που "πωλείται" και απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον που υπάρχει εκ μέρους του Ολυμπιακού για τον χαφ.

Έναν ακόμη κεντρικό μέσο που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες αναζητά ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι. Έναν χαφ που μαζί με τους Μαντί Καμαρά, Γκιλιέρμε και Ανδρέα Μπουχαλάκη θα συνθέσουν τον κεντρικό άξονα των "ερυθρόλευκων".

Εδώ και αρκετές μέρες το όνομα του Μπριάν Νταμπό κάνει... παρέλαση στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο ύψους 1.87 ποδοσφαιριστής από τη Μπουρκίνα Φάσο (είναι γεννημένος στη Μασσαλία) ανήκει στη Φιορεντίνα μέχρι το 2021 και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν στην αποστολή των "βιόλα", η οποία συμμετείχε στο International Champions Cup στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζοντας Γουαδαλαχάρα, Άρσεναλ και Μπενφίκα (αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο από τα τρία ματς της ομάδας του).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση για τον 27χρονο τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τη Ναντ. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας από τη Φλωρεντία, Ντανιέλε Πραντέ, για να μάθει τι εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με τον δυναμικό αμυντικό χαφ και τους "ερυθρόλευκους". Ή τουλάχιστον αν υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον.

Montpelliers Bryan Dabo, left, vies for the ball with Paris Saint Germain's Edinson Cavani, during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier,  at Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/Francois Mori)
Montpelliers Bryan Dabo, left, vies for the ball with Paris Saint Germain's Edinson Cavani, during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier, at Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ιταλός παράγοντας, ο οποίος επέστρεψε και αυτός στη Φλωρεντία μετά την παρουσία του στην Αμερική απάντησε για τον Μπριάν Νταμπό και τον Ολυμπιακό: " Εμείς δεν έχουμε την παραμικρή πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή. Δεν μας έχει μιλήσει κάποιος από την ελληνική ομάδα γι' αυτόν". Στην ερώτηση για το αν διεθνής χαφ παραχωρείται και κάτω από ποιο καθεστώς, σχολίασε: " Έχουμε πάρει την απόφαση να τον πουλήσουμε". Ο 52χρονος τεχνικός διευθυντής έδωσε διαφορετική διάσταση σε σχέση με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο στόχος του Ολυμπιακού ήταν να αποκτήσει ως δανεικό τον Μπριάν Νταμπό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Νταμπό θα ταξιδέψει την Τρίτη (30/7) ή την Τετάρτη (31/7) στη Φλωρεντία για να μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για το μέλλον του πελάτη του. Τόσο ο μάνατζερ του Αφρικανού όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμεροι για τον Ολυμπιακό, αλλά και εκείνοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους από τους "ερυθρόλευκους". Μένει να φανεί αν την επόμενη εβδομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πράγματι κινήσουν τις διαδικασίες να αποκτήσουν τον μέσο από τη Μπουρκίνα Φάσο ή έχουν άλλους στόχους στο μυαλό τους για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Νταμπό στους "βιόλα" εκπνέει το 2021. Στην ομάδα της Ιταλίας πήγε τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας πάρει μεταγραφή από τη Σεντ Ετιέν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Μονπελιέ και Μπλάκμπερν. Με την εθνική του ομάδα είναι 4 φορές διεθνής, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Γαλλίας U16 και U21. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 23 συμμετοχές στη Serie A και άλλες τρεις στο Κύπελλο Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπενζιά: Τι θα δώσει ο Αλγερινός Φορτούνης στον Ολυμπιακό
Μάνατζερ Μπενζιά στο Sport24.gr: "Επιλέγει Ολυμπιακό"
Καμαρά: "Γίνετε η ασπίδα μας, μαζί μπορούμε"
Νέα νίκη για την Πλζεν πριν από τον Ολυμπιακό

AP Photo/Vera Nieuwenhuis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ