ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Γι' αυτό ο Μαρτίνς απέκλεισε Τουρέ και Φετφατζίδη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τουρέ και Φετφατζίδης δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ουσιαστικά ο Μαρτίνς τους απέκλεισε από το ματς με τον Άρη ξεκάθαρα για λόγους τακτικής.

Δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι σε μία αποστολή αγώνα του Ολυμπιακού. Αυτός είναι άλλωστε ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Πέδρο Μαρτίνς, από τη στιγμή που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Να θυμίσουμε ότι ο Νάτχο δεν κάθισε ούτε στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με τον ΟΦΗ π.χ. έμεινε έξω ο Βούκοβιτς. Με τον Απόλλωνα ο Τσιμίκας και ο Μεριά…

Ενόψει Άρη ήταν η σειρά των Γιάγια Τουρέ και Γιάννη Φετφατζίδη να περάσουν από αυτό το «στάδιο». Και οι δύο είναι αναγκασμένοι να δουν το παιχνίδι τους «Κλ. Βικελίδης» από την τηλεόραση, καθώς αποκλείστηκαν ξεκάθαρα για λόγους τακτικής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κανένας από τους δύο δεν έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις. Απλώς με τον Τουρέ συμβαίνει το εξής: Είχε περάσει μία ίωση τις τελευταίες μέρες και παρότι κάνει κανονικά προπονήσεις, κρίθηκε σκόπιμο να μην ακολουθήσει την αποστολή. Ο δε Φέτφα πολύ απλά θα… περίσσευε στα πλάνα του Μαρτίνς, ειδικά μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε ο Ναουέλ στην Πάτρα.

Όσο για τον Αχμέντ Χασάν που μπήκε στην αποστολή; Ναι μεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε φουλ ρυθμούς, αλλά δεν βγάζει μία εικόνα ότι μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού. Περισσότερο θα είναι ως μία έξτρα λύση για το δεύτερο ημίχρονο σε περίπτωση που κρίνει απαραίτητο ο Μαρτίνς ότι θα πρέπει να «τονωθεί» η επιθετική γραμμή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ